- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hronika na liubovta
прочетох една мн добра статия и реших да я споделя с вас
1ви ден:Не мога да повярвам!Момчето,новият ми съсед същият онзи надут пич,който ме подминава всеки път,днес ме покани да пием кафе.дали не е някаква шега?Единственият начин да разбера е да отида.
2ри ден:Не ме излъга бях сигурна,бях сигурна че е свестен!Плати сметката,държа се мило и ми каза, че отдавна бил планувал тази среща,но незнаел дали ще приема.Милият!За нищо на света!Точно аз,точно на него!
3ти ден:Цял ден съм в нас и надничам през прозореца ,за да го видя,но го няма !Сетих се ще отида до тях!
4ти ден:Покани ме да остана!Приех,та нали това исках,но не издържах.Целунах го.Така повторена целувката води до други крайности.Беше страхотно мисля че съм влюбена!
5ти ден:Днес ме чакаше пред нас . Подари ми цвете никой не беше го правил преди.Развълнувах се и разбира се и аз му се отблагодарих.
6ти ден:Няма съмнение обичаме се!
7ми ден:Ще го изненадам.Ще поръчам пица дано го зарадвам!!!
8ми ден:Изненаданата бях аз!Защо с нея???? Дори беше с боксерките които аз му подарих !МРАЗЯ ГО НОЩОЖЕСТВОТО!!!
9ти ден:Боли ме!Боли ме ,защото съм наивна.Не спирам да плача.Но най-много страдам от това че нег не го боли?!
ами така си е просто ние момичетата сме си наивнички.....
97% от младото население слуша чалга,ако си от тези 3% които я мразят препиши това на профила си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dammm...Povecheto momicheta sme taka.Edin suvet...Purvata misul na vsqko momche koeto vi haresa e "Taq e perfektna za *** " Dokato ne uspeete da go zavartite do stepen na ludost ne pravete riskove!![]()