S edna moq priqtelka sporim dali ima razlika mejdu zadna prashka i analen seks ili e e dno i sushto?
Голям спор!
Зависи в коя дупка го вкарваш![]()
Ако го вкарваш в дупето е анален, ако е в п..ката си е нормален![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
П.П.: А на задна прашка можеш и анален и нормален![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Бас хващам,че сте на по 14-15 годПървоначално написано от Анонимко
![]()
Задна прашка е самата поза,може да се вкарва и анално и вагинално.....
Тъпи хора, тъпи въпроси. И аз съм била малка, но такива глупости не съм мислела.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
14-15....ай стига бе най-много 13 давам...и то даже съм по-склонна да мисля,че са на по 12 и ги е раздрусал хормона.Странно аз ли не съм добре с развитието,защото на 12 все още си мислех за разни кукли...Първоначално написано от sinful`girl
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
14-15....ай стига бе най-много 13 давам...и то даже съм по-склонна да мисля,че са на по 12 и ги е раздрусал хормона.Странно аз ли не съм добре с развитието,защото на 12 все още си мислех за разни кукли... Think
macka izvinqvai za vuprosa-ti na kolko si?Na snikite ti davam ne pove4e ot 15-16:P
ako burkam molq za izvinenieKolkoto po temata mai sa dosta malki hlapetata,seto 4uli ne6to ma ne go dorazbrali i dvete
To mai i dvete ste leko glupavichki;]Първоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
17 без малкоПървоначално написано от sun_flower
Уцели ми годинките и все пак си мисля,че тези двечките нямат нито 14, нито 15.Мое мнение...ако бяха на 14-15 охооооо те почти на моите годинки...ама някак си въпроса ме кара да си мисля,че са на около 13
![]()
![]()
А сега за какво си мислиш?Първоначално написано от Queen_Victorya
За различни работи,за бъдещето си, за професията си, за кариерата си,за изпитите си...малко от рано се замислих...и за батковци разбира сеПървоначално написано от voinika
![]()
Първоначално написано от Queen_Victorya
От колко малка ?![]()
Кое от колко малка?Първоначално написано от voinika
Започна да мислиш за образователната система в посткомунистичната по настоящем демократически устроена страна България.![]()
от 14-годишна,когато кадидатствах след 7 клас.Т.е. 13 годишна съм била.Тогава бях синаумила,че ще кандидатствам медицина след това и затова влязох с профил биология.Понастоящем съм се ориентирала към право,но и биологията ми е силна.Не мисля за образователната система а за себе си и собственото си образование.Първоначално написано от voinika
Хахахаха нещо стана много офтопик![]()
Да така е.
Не рекламирайте видове секс тук всеки сам може да си прецени в коя дупка му е по-хубаво!
"zadna pra6ka" tub li si veeeeeeee... kazva se samo "na zadna" ili "na 4etiri kraka" za predna pra6ka koga si 4uval ? tc tc tc....Първоначално написано от love_girls