- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червени Точици
Здрасти all....да ви питам...на краката си имам некви червени точици....не е като ги гледаш отдалеч само като ги гледаш отблизо се виждат де.....![]()
Нзн дали съм го обяснила правилно,но нещо за премахването им?
А и от мантутоимам още белег....ама то стана релефно .....изпъкнало
как да се маха
моля ви не ми се бъзикайте само сериозни отг. плс
Уу хм такъв белег до сега не съм виждала човек,който да е успял да о махне...аз го имам вече толкоява години...пробвах и с Контратубекс ама не стана
abe ne se pritesnqvai pove4eto mi priqtelki im e ostanal takav beleg edin za4erven i izdut.. na vseki moje da se polu4i ne e bolka za umirane ;] a i nqma kak da se mahne..a tezi 4erveni pap4ici ot kakvo sa ti polu4eni ot brasnene li ot kakvo .. ili prosto taka se se poqvili... s vremeto sig 6te iz4eznat ili gi maji sas mentolov spirt moje i da pomogne ;] obiknoveno pomaga pri pap4ici 6toto men mn me hapqt komari i balhi i mn gi raz4esvam i si gi maja s mentolov spirt i se zali4avat papkite..
ama nz ve4e tvoite kakvi sa aide uspeh
![]()
chervenite tochci ili sa ot epilirane/brysnene ili ot izsushavane na kojata za belega na manuto samo s lazer![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
em belega ot mantyto ne sa maha p1k za 4ervenite to4ici moje da ako si si obezkosmqvala krakata a moje i ot slynceto polzvai nqkak1v krem
Може би ми е тъп въпроса, но какво е манту?![]()
Maleeeeee do kyde stigna bylgarskiq narod da ne znaqt elementarni ne6ta kato mantu..Az tfa v pyrvi klas go znaeh bojeeee.....
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ХАхаха и ти се мислиш за по-интелигента като знаеш какво значи това?! Хихи..ех,ех..Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
А мантуто, това е една ваксинация, след която ти остава един изпъкнал белег, ама как се маха не знам.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
И аз имам белег ама мноо ме кефи някъф гладък е... и съм го кръстила "копчето на страста" и някой като ме пита кво ми е тва му викам че ми е копчето и като го натиснат се възбуждам и винаги като съм го казвала тва са ми го натискали аххахаа
А ти кат си толко умна що не й го обясниш?Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
За точицитеаз имам такива след като се епилирам,а твоите постоянни ли са
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак