.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    некоя си там
    Guest

Червени Точици

Здрасти all....да ви питам...на краката си имам некви червени точици....не е като ги гледаш отдалеч само като ги гледаш отблизо се виждат де.....
    Нзн дали съм го обяснила правилно,но нещо за премахването им?
    А и от мантуто имам още белег....ама то стана релефно .....изпъкнало как да се маха
    моля ви не ми се бъзикайте само сериозни отг. плс

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Уу хм такъв белег до сега не съм виждала човек,който да е успял да о махне...аз го имам вече толкоява години...пробвах и с Контратубекс ама не стана

;]

abe ne se pritesnqvai pove4eto mi priqtelki im e ostanal takav beleg edin za4erven i izdut.. na vseki moje da se polu4i ne e bolka za umirane ;] a i nqma kak da se mahne.. a tezi 4erveni pap4ici ot kakvo sa ti polu4eni ot brasnene li ot kakvo .. ili prosto taka se se poqvili... s vremeto sig 6te iz4eznat ili gi maji sas mentolov spirt moje i da pomogne ;] obiknoveno pomaga pri pap4ici 6toto men mn me hapqt komari i balhi i mn gi raz4esvam i si gi maja s mentolov spirt i se zali4avat papkite.. ama nz ve4e tvoite kakvi sa aide uspeh

chervenite tochci ili sa ot epilirane/brysnene ili ot izsushavane na kojata za belega na manuto samo s lazer

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

em belega ot mantyto ne sa maha p1k za 4ervenite to4ici moje da ako si si obezkosmqvala krakata a moje i ot slynceto polzvai nqkak1v krem

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Може би ми е тъп въпроса, но какво е манту?

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Maleeeeee do kyde stigna bylgarskiq narod da ne znaqt elementarni ne6ta kato mantu..Az tfa v pyrvi klas go znaeh bojeeee.....
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Maleeeeee do kyde stigna bylgarskiq narod da ne znaqt elementarni ne6ta kato mantu..Az tfa v pyrvi klas go znaeh bojeeee.....
    ХАхаха и ти се мислиш за по-интелигента като знаеш какво значи това?! Хихи..ех,ех..
    А мантуто, това е една ваксинация, след която ти остава един изпъкнал белег, ама как се маха не знам.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

И аз имам белег ама мноо ме кефи някъф гладък е... и съм го кръстила "копчето на страста" и някой като ме пита кво ми е тва му викам че ми е копчето и като го натиснат се възбуждам и винаги като съм го казвала тва са ми го натискали аххахаа

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    А ти кат си толко умна що не й го обясниш?

За точицитеаз имам такива след като се епилирам,а твоите постоянни ли са

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си