.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Molq pomognete!!!

Molq pomognete!!!

Nablijava lqtoto a az imam problem s banskiq. Imam malki cici i neznam kakav model banski da si kupq. Drugite 4asti ot tqloto mi sa super- slaba sam i visoka. Ako moje pishete vie kak se podgotvqte za letniq sezon.
    Molq pomognete!
    Na BoG Mu E OtneLo DnI Za Da SaZdaDe ZeMqTa,No Mu E oTnELo VeKoVe Da SaZdaDe NqKoI ToLkOvA KrAsIv,UmEn i InTiLiGeNteN ChOvEk KaTo MEN!RoDeNa SaM BeZ Da IsKaM,ShTe UmRa BeZ Da IsKaM,ZaToVa ShTe JivEq KaKto Si IsKaM!!!:}~~~{{{}}}.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Моите гърди също не са голями но това не бива да комплексира както мен така и теб и още многото момичета с подобен проблем.Хубаво е да използваш бански с чашка защото така ще подчертаеш формата им.Горна част-тип триъгълник не ти препоръчвам, защото по тази начин гърдите ти тъй като са малки че изглеждат как да се изразя като разпльокани-от личен опит го казвам.Моят бански е боксер с чашка за горно на морски мотиви-мидички,рапанчета и т.н.Също така е добре да използваш бански които не са едноцветни-с повече украски -цветя,фигурки и т.н-така гърдите ти ще изглеждащ оптически по-големи.Това е мила.Тази година са модерни банските с парео-шалче-седи много секси вързано около кръстчето.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Mnogo ti blagodarq za otgovora Cveti

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами купи си бански или с чашки или с триъгълници(но с подплънки на триъгълниците).Ярки цветове и да не е едноцветен банския И както казваш - имаш хубава фигура.Компенсирай размера на бюста като подчертаеш например дупето( за целта си купи бански тип бикини, а не боксерки).И запомни, че големия бюст не е най важното Масово момичетата са недоволни от големината на бюста си, а мн малко са момчетата които оценяват момичето по гръдната обиколка Така че място за притеснение няма!

mi s triygylnik ama trqa da e s podpl1nki i pri men e taka i az s1m si s triy1lni4eta

Ако е надиплен ще изглеждат по-големи!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си