- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А вие спряхте ли днес ?
да![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Специално излезнах от банята 12 без 5, за да мога в 12 да съм на терасата и да слушам сирените, за съжаление никакви коли не видях да спират, а хората - тук таме някои ...
Даваха директен репортаж от НДК и там имаше бая спрели хора, но като нищо да са им казали, че ще ги снимат и те затова да са спряли..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da![]()
Ами и да и не. Спрях, но в кухнята бях забравила една филийка и почна да мирише на изгоряло, и трябваше да я махна, след което отново се спрях.![]()
Изобщо не съм чула сирените.
Но си седях кротко..
![]()
![]()
....Тъмън за това се сетих току що...Бях изключила че е 2ри за да се ослушвам ама обикновено се чуват доста ясно...Ама май причината да не ги чуя е че съм била в банята.Уф проста съм...подарете ми календар
ами аз бях в гимнзията да си взема резултатите от пробните и бях на двора,изобщо не сде усетих чее станало 12 и чух сирената...и я пуснаха точно срещу гимназията,доста силно беше.
Изобщо не съм чула сирените ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Бяха супер тихи при мен, почти не се чуваха. Но се спрях, погледнах през прозореца, към слънцето.
Слава на великите, вечна памет и уважение.
Ами аз бях вкъщи, но спрях да правя всичко, което правих на компютъра и стоях прав и не правих нищо 1-2 минути, но за мен това е абсолятна глупост. Не това е начина да се показва почит. Доста хора показват почит по този начин, а всъщност не оценяват това, за което са спрели.
Тц.Не ги чух....![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
естествено
даже накарах кучките от шибания фризьорски салон до нас да станат от масата с кафенцето
![]()
Като чух сирената на даскалото скочих от кревата и застанах мирно като на команда.
След това когато вече спираше сирената погледнах пред прозореца и кво да видя - съседите,свинете нещастни си седят на една пяйка и нагъват некви манджиТо бива бива неуважение...
Бях в киното и се кефех как Джак отравя Уил с дъха си...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
пишех тема и тъкмо погледнах часовника да засека времето гледам 2те стрелки н 12ч, и в същия момент започна сирената.. отидох до прозореца и спрях, за да видя дали някой др освен мен ще спре, или това са отживелици... интересното беше, че в 2те игрища с/у нас имаше някакви момчета на по 17-18-19- и нагоре, които ритаха, и като чуха сирената - спряха... а няк'ви майки с дечица - НЕ! .... ВЪЗПИТАНИЕ!
аз помня, че като бях малка, и като се разхождах с майка ми... независимо къде, винаги спирахме.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Спах... Сутринта се сетих, но в 11 си легнах и спах до 1... Иначе други години го правя.. даже си пропуснах един път така автобуса, а чаках на спирката от 20 минути. Онзи видя, че седим и не мърдаме заради сирената, но на него не му пукаше, потегли си...
леле кфа съм тиква ...изобщо не съм ги чула , а и...кой да се сети![]()
Обикновено спирам, ама днес съм го проспала тоя момент.![]()
az bqh v edin dom za sira4etai tam dobrovolcite koito bqhme est` vsi4ki stanahme i mul4ahme :P samo det nakraq edna ot vuzpitatelkite kato mina se zasmq ama..
![]()
vse pak trqq pokajem uvajenie :P
тъкмо слизах от колата.. постоях прав няколко минути..
Потеглих с трамвайчето и в подлеза на НДК ме хвана, почти всички седяхме прави, но имаше такива които явно им беше "през хуя".
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Аз точно излизах от урок по математика тогава и бях на стълбището. Излязох от входа и спрях.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Да спрях се.
Ебаси 14 години в тоя форум