- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А вие спряхте ли днес ?
И аз бях права .. Всъщност стояхме на масата на едно заведение за бързо хранене и като чухме сирената веднага станахме. И кво да видя на съседната маса някви чичковци и лелки си стояха съвсем спокойно без да осъзнават за кво изобщо са тея сирени .. и интересното беше, че всички 15-16-17-18 год които видях спряха, а някви доста по - вързастни изобщо не обърнаха внимание ....![]()
![]()
стоях права, но в стаята, защото не можах да отворя балконската врата.![]()
но на мен ми се струва много глупав начин за отдаване на почит към някого.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми аз тъкмо се събуждах адски много ме домързя да стана![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бях в автобуса по това времме и си мислех че ще спре но не спря... аз обаче се изправих на крака и повечето последваха примера ми!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
бях вкъщи и цъках на компютъра, слушах музика .. но точно в 12 спрях всичко и се изправих
Специално точно в 12:00 излезнах на терасата и даже брат ми , който спеше стана набързо и застана с мене на терасата мирно !!!
Не искам да развалям хубавата тема но мисля че знам в коя част на България са били повече тия дето не са спрели...долу към Кърджали..вие сами се сетете защо.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
дам седях смирено на балкона и слушах...ама тъпаците по тротоара си ходеха![]()
![]()
не се прави на остроумен/наПървоначално написано от Initial_D
в Кърджали и Родопите живеят най-истинските българи !
и не , не съм от там
da![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Бях у дома, самичка. Спрях се, станах от компютъра, отидох до прозореца и застанах мирно. И на мен ми беше интересно да видя дали другите ще спрат. По улицата пред дома минаваха хора...Но никой не спря...![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ти май четеш между редовете..това което искам да кажа е че там са повече хората с турски произход..така че е логично тези които са спирали да не са били много!И ти като не си от там как знаеш че са най-големите българи..изобщо кой си ти че да казваш къде кой е по-голям българин а?Има ли изобщо такова понятие "по-голям българин" ..изказването ти ми напомня фашистко мислене...кой е по-голям италианец..италианеца или еврейна?!Нищо че някой еврей са били по-големи италианци от Дучето ама хайде...ти си експерта...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
мене сирените ме събудиха разсъних се малко и после пак заспах![]()
А аз се сетих чак вечерта, че днес е 2 юни. Изобщо не се чуха, баси. Ако има някой от Търново, нвка да каже дали и къде ги е чул.
Естествено, все пак благодарение на тези хора сме свободни!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
тъкмо се събудих и стоях мирна и права...ама в леглотоиначе при мен се чуваха доста силно
хах!Ами гордей се със себе си!Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Да ви еба и в мързеливите...длъжни сте да го направите бе!![]()
Аз стоях на терасата, права и неподвижна!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
При положение че пропътувах 250 км, за да почета паметта на Христо Ботев, въпроса е излишен.
тъкмо трябваше да ми тръгне автобусът, и тъкмо си ставам от мястото и те спряха, чуха се само за 20-30 сек, иначе щофьорът дори изчака още 3-4 мин да не почнат пак ама не![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дааааа , ама вчера не днес![]()
еми аз бях забравила че ще има сирена...и като го чух първите 10 сек. си викам ''кфо стаа ве'' а после се сетих и скочих права![]()
малко пресилено е "длъжни сме"...никой не е длъжен за нищо на никой.Първоначално написано от brain_stew