- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А вие спряхте ли днес ?
При положение,че тия хора са ти спасили кирливия задник е прекалено тъпо да казваш,че не им дължиш поне две минути почит!Първоначално написано от LunaTriCk
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Напротив!Длъжни сме да им отдадем почит!Първоначално написано от LunaTriCk
Да се сетим какво са направили за нас, за нацията ни, за страната ни, докато стоим прави и слушаме воя на сирените!Има един единствен ден, в който можем някак си да благодарим на тези хора за това, което са направили!И чисто и просто сме длъжни да стоим прави цели кирливи три минути!За тях нито светът ще се свърши, нито нищо.....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз бях на плажа и станах права
Let The BEAT Control Your Body
Аз бях на скейт-парка на паметника и точно като завиха шибаните сирени...такова брутално пребиване направих и докато свиреха аз псувах по рампата....![]()
получава се доста интересно... отдаваме почит на човек, който се е борил срещу турците, а в същото време ни управляват такива.Първоначално написано от brain_stew
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
да ама той не е виновен за това...ние сме си виновни...а той си е дал живота с надеждата да ги няма тука...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мм, не казвам, че е виновен, защото не е, просто ми е странно... противоречиво някво.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
абе на народа не му трябва хляб, трябва му сляп патриотизъм беееее!!!
Въпреки, че не съм в България пак станах прав и запазих минута мълчание.
хората, които са спасявали кирливия ми задник са живи все ощеПървоначално написано от Ziezi
![]()
да![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ест!!!По това време гледах пиратите 3 част на компа,обаче бях изключила че е 2 юли и си викам "ае да го *** и глупака дет надува клаксона",щото живея на сравниетлно оживена улица в центъра на бургас обаче като се ослушах ми светна че тва са сирени и станах!
![]()
да бе и аз. много ме е ядПървоначално написано от ATAKABG