.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

много съм объркана

Много сам объркана.Значи от 5 месеца имам сериозна вразка,но се срещах с още 1 момче,Хванаха ме и избрах този с които сам но пак от време на време се виждах и с другия.Сега ми казаха 4е приятеля ми е прегращал някво момиче в дискотеката,бях решила да го оставя но тои отрече и изглеждаше искрен,разплака се....отново почнах да се виждам и с другия и сега незнам кои да избера и дали да повярвам на приятеля ми ????????? даите сaвет?

problema e v teb ... qvno ti neznaesh kakvo iskash..pomisli si dobre...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

трябва мн добре да си помислищ какво има единия което няма другия и ка м кои имаш по големи чувства защото така е тъпо да си играеш и с двамата просто не е честно спрямо тях
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ми ти се виждаш с още един освен твоя приятел а като си разбрала че той се префращал с друга си щяла да го оставиш??? тва е малко.... няма за кво да му се сардиш щот и ти правиш същото пък той може да е прегращал някоя приятелка аз постоянно се зака1ам с мойте приятелки без никви задни мисли
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Проблема си е в теб...
    Щом ти си ходиш по други,нямаш никакво право да обвиняваш приятеля ти ако направи същото!!!Сама ще си си виновна...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    what comes around goes around-kot povikalo takova se obadilo

ebati kurvetinata da razigrava dvamata..;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    ало адвоката курветина можеш да кажеш на маика ти,,комплексар такъв и не можеш да съдиш какво е 1 момиче без да го познаваш

напоследък

Спри да изневеряваш, защото ще разберат, че си курва.

Цитирай Първоначално написано от voinika
    Спри да изневеряваш, защото ще разберат, че си курва.
    но това няма да промени факта, че е курва

Супер фен
    Ами определено незнаеш какво искаш и според мене не обичаш нито един от двамата!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    а може би този, който ти е казал кво е правил приятеля ти в дискотеката те лъже.. все пак щом ходите от 5 месеца трябва да му имаш доверие !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    София
    Съжалявам,но ти си доста несериоэна и иэглежда неэнаеш какво искаш..!Ако ти самата неэнеш какво искаш повярвай,трудно е друг да ти каже....!А и кво е тва-ти можеш да се виждаш с друг,а той не може???Да да....според мен момчето трябва да ти тегли щута,най-добре го остави,стига си го прайла на нищо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    lovech
    emi ti si reshavai -ili da povqrvash na priqtelq si (no shtom daje se e razplakal ne mi se vqrva da e napravil neshto,osven ako ne e ebati artista) ili si pravi kvoto iskash s drugiq ama ostavi gadjeto toi ne zaslujava da se podigravat, zashtoto kakto sama si se ubedila ne e priqtno nali...

Мега фен
    Град
    София
    Эа какво всички аналиэирате поведението на приятеля и?Не виждате ли ,че проблемът е в нея и в тъпото и мислене
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си