.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

HAHA NA KRAQ AZ SUM PREEBANIQ

zdraveite pomnite li me?az sum onq det ka4va temata za momi4eto koeto mn haresva oba4e tq nali me otrqza i posle pak me potarsi da izlizame zaedno i tn...emi sled izvestno vreme se sabirahme na edno kupon4e i az se ponapih taka da se kaje i tq mi kaza 4e mejdu nas ne moje da ima ni6to drugo osven priqtelstvo mn sum q kefel ma kato priqtel i az kak 6te da e donapih si se taka 4e na drugiq den hodih cql den kato prilep ma tva e dr vapros iii posle se sabrahme otnovo sled vreme i togava tq naprai ne6o koeto ne bqh o4akval.na kupona se natiska s nai-dobriq i fr i onq tapak vmesto da napravi ne6o po vaprosa 6ot mn dobre znae za moite 4uvstva kum neq si q prie kato stoi ta glei sq nz kvo da pravq dea rasurdih se na fr si ma mi e nekvo guzno i nz na koi kvo da kaja daite savet4e pls

Мисля, че е време да ти порастнат топки и да станеш мъж - момичето вече веднъж те е отрязало и няма да си промени мнението.
    Не я кефиш, не я привличаш, грозен си, скучен си, лепка си или просто не си неин тип - не ставаш за нея.
    Следващата, моля.

Еми отиваш и казваш "абе ей путкo, не ми пука за теб мама ти деба. да те еба в грозния фейс, твойта пичкa матерна. да ми ядеш куpа".
    Това винаги помага. Даже може и да те хареса, повярвай ми.

Град
    Milano , Italy
    Значи слушай сега внимателно

Отиваш при нея и тоя твоя "приятел" да си "поговорите" ( но за всеки случай си вземи бухалката да вдъхваш РЕСПЕКТ , и тогава може да почнете да си говорите ! )

Сега майтапа на страна .. аз ако бях щях да си продължа отношенията и с двамата все едно нищо не се е случило , да не ти пука .. виж ся .. имай малко самочувствие -> Щом тя не те иска , значи тя ГУБИ !
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Мацката те е отрязала и явно,че няма да си промени отношението.А тва че са се натискали с приятелят ти е кофти,ама в крайна сметка,тя е харесала него и той нея и просто работата е станала.Друг е въпросът,че приятелят ти не се е сетил за тебе и малко егойстично е постъпил Няма смисъл да се карате....момичета бол

Град
    Plovdiv
    Ами опитай се да я забравиш .Все пак тя вече те е отрязала не един път.Четох и другата тема и явно чувствата ти са много силни,но щом не я привличаш няма как да промениш това.Може би след като я забравиш някой ден ще й пресветне и ще те заобича,но ти вече ще си прекалено наранен,за да я приемеш.И тогава тя ще съжалява,че не те е оценила навреме и е изпуснала такова момче .А щом се натиска с най-добрия ти приятел направи си сметката сам колко струва...И то пред очите ти .Щом веднъж си й признал чувствата си,значи тя много добре знае какво ти е.Или й харесва да те отблъсква и да ти прави гадно.Не я познавам...просто гадая.Ако нараня чувствата ти с този пост,моля да ме извиниш,но според мен е време да седнеш НА ТРЕЗВА ГЛАВА и да помислиш какво толкова харесваш в нея и дали тя наистина те ЗАСЛУЖАВА след всичко,което е направила тя,както и ти за нея .Успех!Ако стигнеш до някакво решение-пиши.
    I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!

za "Няк'къв Гост"

em bratle az ne sum oti6al na kupona kogat tq naprai prostotiqta s fr mi zarad neq az otidoh e taka si napravq kefa i da se napiq

Град
    Plovdiv

Re: za "Няк'къв Гост"

Цитирай Първоначално написано от _^CoMpLeTe_LoOsEr^_
    em bratle az ne sum oti6al na kupona kogat tq naprai prostotiqta s fr mi zarad neq az otidoh e taka si napravq kefa i da se napiq
    момиче съм... ...А колкото до темата.Помисли си какво ти казах и дано успееш да превъзмогнеш "раздялата" с твоя идеал.
    I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!

Здрасти помним те. Ако искаш набий момичето, за да разбере да не прави така повече, а с момчето си останете приятели, защото може да ти е по-трудно да го набиеш.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    мда.. явно момичето просто не те иска тя се държи с теб като с няква играчка.. не й се връзвай ! тя губи.. а и явно не те заслужава
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на koalka
    Забрави я като нещо повече...Нищо няма да се получи, а и след време ще видиш, че няма смисъл да ти е гадно.Поне не го е направила с теб и не ти е дала напразни надежди.

Guest
    Няма смисъл да се ядосваш!
    Щом момичето се е харесало с него: Let it be...
    Наистина е кофти за тебе, но щом и двамата се харесват да се зимат, пък на теб ще ти мине и ще си намериш друга мацка.
    Успех и не се карай с приятели заради жени, не си заслужава.
    След време той или ще се раздели с нея или ще си останат заедно, за което можеш само да се радваш.
    По-добре един приятел повече, отколкото 10 гаджета

Град
    Горно Нанадолнище

.

Следващата братле. Аз не мога да разбера как може да има толкова много заблудени хора. Ам не те иска и толкова не може всеки да те харесва всеки къвто ще да е е бил отрязван. Приеми го. Просто не те иска. Няма смисъл да узнаваш причините и т.н и т.н затова. Не си струва. Тя губи не ти. Има още една камара, които чакат да се запознаеш с тях. И щом си попаднал в зоната на приятелството, значи нещо не си направил като хората. Не си я съблазнил достатъчно и не си действал навреме и в правилния момент най-вероятно. Както ги говориш ми се струва, че сте излизали, излизали, докато ти се влюбиш и нищо не си и казал. И ти си си влюбен и те е страх да не те резне и си мълчиш и накрая те е избило много вече си хлътнал и си и казал, а не бива. Затова тя те приема като приятел, защото сте на среща и тя и ти знаете защо сте излезли пък тебе те е било страх и нищо не си направил. И накрая получаваш най-кофти отговора. Другия път като излезеш с някоя, като я изпращаш или когато е подходящия момент действай-награбвай я, за да не стане пак айди да сме приятели. За тва си мъж-за да действаш. Момичетата само говорят и си мислят простотиите, а ние действаме повече отколкото да гововим. Учи се от грешките си и действай-Искаш я и затова излизаш с нея, нали ? Тогава я награбвай, ама не с тъпите обяснения в любов, ами направо директно няма ко да го мислиш, като се дръпне няма за какво да съжаляваш-тя гуми не ти. И най-важното е, че няма да си наранен ! Пази си сърцето, защото няма кой. Нито на нея, нито на приятеля ти нито на техните приятели на абсолютно никой не му пука за тебе и сърцето ти. Така че го пази ! Пък, ако си мазохист може по същия начин да действаш и постоянно да си ти наранения. Не го искаш, нали ?
    ...for those 10 sec...or less...I'm free

\/ \/ \/ mersi <<<AleX`>>> bih kazal 4e mn mi pomogna ve4e nqma smisal da se karam s fr mi zaradi nqkva tupa ofca koqt se nujdae ot malko pove4e vnimanie are mersi mn

Awe tva da q zarejesh go ostavi nastrani.Taka e nqma da stane nishto!Ama kvo e tva fr deto ti znae za chuvstvata i go pravi.Tva ne e priqtel!Tegli mu i na toq edna maina po natam moje za neshto mn mn mn po vajno da te precaka Vnimavai s takiva fr!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Totally`Erected
    Значи слушай сега внимателно

Отиваш при нея и тоя твоя "приятел" да си "поговорите" ( но за всеки случай си вземи бухалката да вдъхваш РЕСПЕКТ , и тогава може да почнете да си говорите ! )

Сега майтапа на страна .. аз ако бях щях да си продължа отношенията и с двамата все едно нищо не се е случило , да не ти пука .. виж ся .. имай малко самочувствие -> Щом тя не те иска , значи тя ГУБИ !
    Напълно съм съгласна.Трябва да имаш малко достойнство и да разберат,че трябва да те уважават въпреки всичко.Поддържай си връзка с тях и да не ти пука.ДА правят каквото искат,харесали са се и са се взели,дори и за малко да е.Момичета бол!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Преeбaн си, да
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    2007.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Мисля, че е време да ти порастнат топки и да станеш мъж - момичето вече веднъж те е отрязало и няма да си промени мнението.
    Не я кефиш, не я привличаш, грозен си, скучен си, лепка си или просто не си неин тип - не ставаш за нея.
    Следващата, моля.
    мм вярноо е
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Темата е стара.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си