- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- razdqla
Всеки е преживявал раздяла ...
Всеки е чувал репликите "Ще ти мине", "Времето ще те излекува(или поне ще притъпи болката ти)", "Не си единствената/единственият на когото се е случвало", "Ще си намериш по-добър" и т.н, но си е мислел, че неговият случай е различен, че при него няма как да се оправят нещата и т.н(аз също съм си мислела тези небивалици), но минава време, нещата се пооправят, намираш си нова любов и се чудиш защо навремето не си повярвал на околните, които вече са минали по този път![]()
Поне за мен една раздяла се преживява адски трудно...
След една раздяла бях съсипанаплаках адски много, бях се отчаяла от всичко, нищо не ми беше интересно, минах дори на антидепресанти ..., но времето притъпи болката ми.. сегашното ми гадже я заличи напълно
Такаче трябва да си търпелива, ще трябва да мине време и да свикнеш с новият си начин на живот, а и нали знаеш "Клин, клин избива", такаче зарибявай се с други момчета, пък може да ти излезне късмета с някое и то да те "излекува" от любовната ти мъка
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love