- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- mnogo priqteli li imate?
Mnogo priqteli li imate?
poznati imam mn ama istinski priqteli malko
Според мен важна е не бройката а качеството.Предпочитам малко приятели,но истински отколокото множество,но лицемери.И аз като marin4itu имам много познати,но истински стойностните хора са малко.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
истински приятели имам малко познати много прави сте даже имам чувството че са прекалено малко и че аз съм им по скоро истинска приятелка а те на мен не см не че не ме обичат ама не съм сигурна дали това приятелство може да издържи на всичко
Първоначално написано от find_m3
![]()
i az taka.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
нямам никакви сякаш... по-скоро познати
imam 2 nai dobri fr i 2 nai dobri priqtelki ... a priqteli... oshte imam kum 2 3 no ne moga da kaja 4e sa istinski (ne sa go dokazvali)
![]()
![]()
Аз пък имам много познати и достатъчно истински приятели (хора, които са го доказвали).![]()
Абе доста хора знам...някои само ги знам, с други сме в някакви приятелски отношения.А истинските ми приятели да са към 10...![]()
хъхъ..
Истински приятели нямам. По-скоро имам много познати.![]()
Имам един-двама истински приятели,всички други са по-скоро познати.
Ебаси 14 години в тоя форум
познатибая
приятелималко на брой, но качествени
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не много. И пак не разбирам защо е така?! Може би всички са прекалено прости?!![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
POznati mnogo, ama priqtelite na prasti se broqt..![]()
♥ ♥ ♥
Познавам половината град, ама на никой от тях не мога да се доверя. Само на една единствена - най- добрата ми приятелка.И може би на един келеш от моя калс. Голям е сладур![]()
Не смея да използвам думата "приятел". Може би е 1, може би са 3-4...не съм сигурна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз също имам много познати, но само 3-4 истински приятели, които са го доказвали и на които вярвам безрезервноСтрах ме е обаче, че, както се казва, нищо не е вечно...така е и с приятелството
![]()
Дано обаче опровергаем това твърдение
![]()
![]()
Познати-много!
Приятели-достатъчно!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Познати имам много, но истински приятели - малко![]()
Не, не мога да кажа, че имам много приятели. Много познати - да, но приятели... не, те са ми много малко и прекалено ценни.
Имам чертата от характера да съм адски любезна, добре настроена и винаги готова да изслушам проблемите на почти всеки един човек и да му помогна както мога... и с някои хора се случва по няколко пъти... давам морална подкрепа, съвети, помощ... и те започват да ме смятат на най- добра приятелка, а в същност не се познаваме, не сме споделили нищо друго освен неговия/нейния проблем. Аз просто ги смятам за познати, на които с удоволствие помагам, а те започват да очакват от мен да се държа с тях като с няй - добри приятели. Досадно ми е. Имам само една приятелка с която... връзката ни е абсолютно равноправна, истинска, духовна. И още няколко... не чак толкова близки, но все пак много близки приятели.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Всъщност току що открих,че познатите са бол а приятели НЯМАМ
"Приятели"- много.
Приятели- малко.