Хораа ако можете ми помогнете по някакъв начин защото скоро време ще взема да извърша някоя глупост.
Много искам да споделя с някой но просто нямам с кой. ;(
И затова реших да споделя с вас, но просто не знам от къде да започна. Затова мисля да започна от самото начало. Значи аз съм се родил със някакъв сърдечен дефект и сега имам 2 операции. И мисля, че те ми влияат доста зле. В смисъл като малък съм бил доста буен постоянно съм говорил на нашите как ще се самоубия или как ще избягам от нас и до толкова съм ги бил изплашил,че са ме водили на психиатър. Освен това всяка вечер преди да заспя си спомням, че си мислех за това как имам вълшебна пръчка и я използвам за да обирам банки, да плаша хората и въобще да върша престъпления. Спомням си че веднъж полицията ме хващаше, но аз им избягах и ги изтребих всичките.
Освен това съм бил с много слаб успех в даскалото (това не си го спомням, но майка ми ми е разказвала). А сега съм пълен отличник, който го е грях дори да смачка една мравка.
Не мисля, че съм грозен, но някак си отблъсквам момичетата. А толкова искам да си имам някоя готина мацка, с която да си се гушкаме и целуваме, да излизаме заедно.
Искам да имам и истински приятели.Някои които биха дали всичко за мен както и аз всичко за тях. Имам един приятел, с който сме малко по така близки, но... той много ме дразни. От всичко най-много мразя някой да ми се лигави а той не престава. Няколко пъти съм бил с него в библиотеката(аз обичам да чета,а той не) за да му права компания докато си намери материал за някой додклд. И докато библиотекартаката му търси матерсиали аз си разглеждам някоя книга, а той ми пречи. И особено ме издразни последния път, защото на мен ми беше лошо, но се съгласих заради него да отида и да му правя компания. И не стига, че му направих услугата, защото можеше и сам да отиде, той почна да ми пречи, а аз бях започнал да си разглеждам една мн интересна кнга. И на връщане от там аз се изморих по пътя(лесно се изморявам а и втората операция ми беше сравнително скоро а и плюс тва ми беше лошо) и му казах да ме изчака малко за да си почина, а той ми каза нищо ти няма аиде продължава.И тва не е първия път, в който се изморявам и той не ми дава да си почина.
И всеки път, когато той иска да ми сподели нещо или просто да си поговори с някой аз винаги съм на среща му независимо колко часа е и къде съм и какво права, имам ли време, нямам ли си собствени проблеми и т.н.
А аз искам да сме си приятели само да не се лигави толкова.
Ама има и един др проблем. Той идва от това, че след операцията станах един...
Не съм издражлив физически. А той си пада по спорта и иска да играе я баскет я футбол. И когато сме били заедно се е случвало да ме зареже за да ходи да си играе. Ми добре като днес си ми казал, че ще излезеш с мен нека е така. кво 6е ме оставяш веднага щом някои др те викне.
А и като е идвал в нас да спи винаги е искал да викаме гаджето му (тя живее близо до нас) и те по1ват да си се мляскат и да се натискат а аз седя е така до тях и ги гледам и тъпея.
Опитвам се да се промена заради него но не става. Просто не мисля по начина по който той и тва също го дразни. Имам в предвид, че в дадени моменти, когато тряа да се мисли практично той веднага се сеща какво да направи, а аз не. И просто не знам какво да направа за да имам приятели, на които им е приятно да са с мене и за да си имам гадже.