май никой не пише, защото пиша много и отегчителни обяснения,но нищо на мен и така ми олеква-само като си пиша
Искам сега само да ви попитам и естествено ще се радвам ако ми отговорите дали съм постъпил правилно:
Значи вчера се бях ядосал наистина много и му писах SMS със съдържание:
Не,не ти се сърда(той преди това ме беше попитал дали му се сърда за нещо и аз му казах не, което си е така само дето ще се радвама ко се съобразява малко повече с мен както аз с него и ако малко по-често говорим и за мен).Но съм ти малко ядосан(не си спомням дали беше точно тва)и ако си спомняш ти казах, че искам да говора за нещо с теб но така и не го направих ако искаш да разбереш за какво исках да говорим може да се поинтересуваш малко от това, от което и аз и да правиш това което и аз(имах в предвид да намери този форум,тъй като съм му споменавал,че влизам тук).
Кажте дали тва е правилно.
Аз снощи си мислех,че ще си каже,че му е писнало от мен и от моите капризи,но днес след като говорих с приятелката му тя ми каза,че на него му е било днес много гадно и тя като го попитала защо той и казал,че е защото се скарал с мен.И на мен ми стана много гадно,щото исках смао да... не знам и аз какво целях с тея SMS-и,но просто се бях много ядосал щото си имам и др проблеми и затва
Та кажете ми дали съм постъпил глупаво