- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko puti 6te ima kruv ?
do skoro bqh devstvena.s priqtelq mi go napravihme minalata sedmica i ima6e malko kruv.ne me bole6e mnogo.na vtoriq put pak ima6e kruv i to dosta.i sno6ti pak ima6e mn kruv.a ne me e zabolqlo tolkova mn dosega.be6e qko.no za6to prodaljava da ima tolkova kruv?ne e li normalno 1-2 pati i ve4e da zapo4ne danamalqva.pls otgovorete mi
Нормално е и да няма, и да има кръв. Ако си възбудена и той е внимателен, би трябвало след първите няколко пъти да спре да има кръв.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може би си в цикъл и от там идва кръвта![]()
И тя да не знае,че й е дошло?!Първоначално написано от voinika
Мама мия....и ти каза голяма приказка....
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Значи може и да не е от това![]()
[quote="Анонимко"]do skoro bqh devstvena.s priqtelq mi go napravihme minalata sedmica i ima6e malko kruv.ne me bole6e mnogo.na vtoriq put pak ima6e kruv i to dosta.i sno6ti pak ima6e mn kruv.a ne me e zabolqlo tolkova mn dosega.be6e qko.no za6to prodaljava da ima tolkova kruv?ne e li normalno 1-2 pati i ve4e da zapo4ne danamalqva.pls otgovorete mi[/quot e] ПЕНИС
[quote="Анонимко"]do skoro bqh devstvena.s priqtelq mi go napravihme minalata sedmica i ima6e malko kruv.ne me bole6e mnogo.na vtoriq put pak ima6e kruv i to dosta.i sno6ti pak ima6e mn kruv.a ne me e zabolqlo tolkova mn dosega.be6e qko.no za6to prodaljava da ima tolkova kruv?ne e li normalno 1-2 pati i ve4e da zapo4ne danamalqva.pls otgovorete mi[/quot e] ПЕНИС
Кръв ще има докато не правиш анален секс.
Може цял живот да има кръвТи може да си от този тип момичета.
kak cql jivot 6e ima kruv be hora ????? stiga ste se bazikali![]()
ahhahaha aПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
цял живот вика
![]()
![]()
Ти сигурна ли си че не си в цикъл ???
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
nqkoi napisa 4e dokato ne si dade6 ansu4eto 6e ima kruv,samo taka,napulno podkrepqm tova tvardenie.kogato te prasne v dupenceto nqma da far4i kruv,osven ako ne si e slojil 6kurka na huq.