.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: подарък

Hybrid View

подарък

Здравеите, Много съм затруднена в избора на подарък за баща ми.Не съм го виждала от около 3-4 месеца,защото работи в чужбина.Но в края на месеца ще имам възможност да го видя,точно на рождения му ден.Та се чудя какъв подарък да му направя.Искам да е нещо което да запомни и да го зарадва.Моля ви даите предложения.Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трудна работа... Права си,трябва да е нещо,което да му напомня за теб.Може да му вземеш някакъв сувенир,...но каквото и да му подариш ще бъде щаслив,нали си му дъщеря все пак.

ot li4en opit otidi si naprafi snimki i f ramka mn gi radfa tofa ba6tite
    JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!

Сладур, сигурна съм, че си имате някаква ваша закачка. Примерно се наричате "маймунка" или нещо от сорта. В този случай можеш да му вземеш някакви дървени маймунки или нещо такова. Замисли се малко и ще се сетиш
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Цитирай Първоначално написано от Ollas
    [b][color=black] Примерно се наричате "маймунка" или нещо от сорта. дървени маймунки]

xaxaaaaaaaaaaaaaaaaxaxa aaaaaaaaaa stiga be
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си