- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Maluk mi e ;( :S
mnogo kofti rabota na 17 sum a mi e 13 sum nai mnogo pri maximum vuzbuda da stigne do 14 :S kfo da pravq![]()
Шанс...бачкай достойно с нея и ще си по-добър от другите с "по-големи пишки"
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
ujas dali tova zavisi i ot kg shtot sum dosta slab i
![]()
![]()
Здравей.Това че пениса ти е 13 см не бива да те комплексира.Дължината не етолкова важна по-съществено е как ще го използваш.Може да ти е и 30 см но като си някав некадърник кой ще оцени дължината-айде споко бе човек не е болка за умиране размера има значение но не винаги компенсирай дължината на твоя с уменията си в леглото.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Що заблуждавате момчето, че няма значение?? Естествено, че има... Е, не е края на света, но си е кофти - в крайна сметка не се комплексирай чак толкоз - има решения. Има помпи за удължаване на пениса а и има накрайници, които можеш да си сложиш като правиш секс и става по-голямхахах
Takind an AIDS test. Hot doctor writing down:
A: Name?
M: Moly
A: Sex?
M: Hell yeah!
Пич еби малки момичета - до 6г възраст за тях ще е огромен.![]()
![]()
Виж ся .. аз не си нося линийка с мен, когато ще съм с момче. Не мога да око да преценя дали му е 14 или 16. Пък и 2-3 см кво значение имат. Може да си помисля в главата, че не му е кой знае колко голям, но никога няма да го кажа или покажа. Важното е какво прави този човек с пениса си. Важното е как ме предразполага, ако той знае къде да ме докосва, целува и гали .. в какви пози да ми достави удоволствие .. проблеми няма.Така, че .. не се спичай. Кво ти пука в крайна сметка. Която не е доволна, да се изнася. Ще има такива и за теб. Пък и ако момиче те харесва/обича, за нея няма да е важно толкова много това. Решения винаги се намират. Мерак да има.
Абе пениса се уголемява след година , две ще си порасне кво толкова са просто няма шанса да си играе с малките проституки![]()
Искаш да имаш 40 см. палка и да им търбушиш червата нали ?
Виж ся .. аз не си нося линийка с мен, когато ще съм с момче. Не мога да око да преценя дали му е 14 или 16. Пък и 2-3 см кво значение имат. Може да си помисля в главата, че не му е кой знае колко голям, но никога няма да го кажа или покажа. Важното е какво прави този човек с пениса си. Важното е как ме предразполага, ако той знае къде да ме докосва, целува и гали .. в какви пози да ми достави удоволствие .. проблеми няма.Така, че .. не се спичай. Кво ти пука в крайна сметка. Която не е доволна, да се изнася. Ще има такива и за теб. Пък и ако момиче те харесва/обича, за нея няма да е важно толкова много това. Решения винаги се намират. Мерак да има.
Napulno podkrepqm mackata!![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Един познат каза веднъж, че му е 15, а е на 24 и жените не бягат от него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Иди се застреляй!Първоначално написано от Анонимко
Аман от малоумници! Има хиляди подобни теми, има и закована тема за "размера", ама на, пълно с бавняри, пишат преди да четат!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Къс ти е пениса пич и акъла ти е къс тва е по-лошото пениса ще ти порасте ма мозъчето такова щи остане кат на шимпанзе.Първоначално написано от Анонимко
П.П.В този форум има 9999999999 подобни теми на твоята.Аман от едни и същи теми!!!![]()
![]()
![]()
e az ko moga da kaja kato sum na 13 god i mi e 10 cm![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Дърпай си го всеки ден по половин час.Първоначално написано от чаровниче
![]()
![]()
![]()
Майтап бе пич.
Е кфо като е 13 ?! кфо ти пукаВаршиш ли си добре работата ако ще да ти е и 10...
adski prava eПървоначално написано от ThePainIsReaL
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ima reshenie za tebe i to e da si kupish nov !!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Sam90
as sa6to mislq taka
За света може да си един, но за някого ти си света!
Земи го отрежи щот повече няма дА порасне...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Tva deistva li? Po edno vreme bqh po4nbal da si go podrapvam malko kato se seta ama nz dali ima6e efektПървоначално написано от Luciferian
![]()