- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Maluk mi e ;( :S
Аз скоро ще навърша 17 и ми е 12-13 см.....---еми не се комлексирам толкова ама още не съм правил секс.. и мисля че момичето което ще е с мене требе да си ме обича и тези неща да нямат значение за нея!!
ТРЕБЕ ЛЮБОФФФФФФФФФФФФ и нема да има значение размера на кура..така мисля аз...а за момичетата нз
Хахаха говориш като един познат..Първоначално написано от Анонимко
Напрау... Хахахахаха нз нз.. Ще се спукам.. Не нененененен
![]()
![]()
Хахаха само си го представям как го казва тва.. анененен...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Размера няма значение!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хах еми не го знам твоя познатПървоначално написано от v!k!tYyY
Така аз мисля па нззз
Моя човек е с 13 и е на същата възраст. Пука ми!
Има си и много други достойнства това момче, че да тръгна да го гоня за двата сантиметра в липса (защото е верен един от по-горните постове - 15, максимум 16...нататък ми идва в много). А и сякаш имат огромно значение два сантиметра в повече или по-малко в тази ситуация.
Има много други неща, които да компенсират не толкова големия размер. Секса не се прави от дължината. Нито пък цялостните взаимоотношения във връзката.
ThePainIsReal го каза много, ама много правилно.
Едно момче също каза - ако момичето те обича, изобщо няма да е толкова важно за нея.
Аз също си го обичам моя човек... Доволна съм от него в леглото (а и като цяло). Така че споко... вярно, комплекс си е, ама ако не можеш да го изкорениш, то поне го потискай![]()
Точно така!!!Абе има и момичета като тебеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако е само секс-да размера има значение и ако момичето не те обича..
Обаче когато се обичате ама истински такива неща нямат никакво значение....Самото чувство че си с твоя човек те кара да се чувстваш добре и ти доставя удоволствие !!!
Аз ше си търся само момичета където си ме обичат-ИСТИНСКИ...и няма какво да ме притеснява..
Имаш съболезнованията ми. Нещо друго?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Е, това вече беше много грубоПървоначално написано от Verminaard
Все пак, колкото Господ дал
![]()
остава да кажеш и колко дебелПървоначално написано от nikoletata
Няма да казвам, че размера не е от значение. Щом за теб е малък, ако искаш си купи помпа. Из еротичните бутици предлагат. Слагаш си пениса вътре, натискаш помпичката няколко пъти и имаш по-голям.
Е ,случва се.Аз съм на 14 и ми е малко по-голям,ама грижи не бери .има още 5-6-7 години да ти расте
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Боже,как може да има такива хорааааПървоначално написано от Moly
![]()
![]()
Как можеш да кажеш такова нещо
Много ясно че няма значение
И какво ако му е 13-14 см![]()
Да не е края на света![]()
Има прости хора,ама чак толкова....тцтцтцтцтц![]()
А по темета--не мисли че ти е малък...достатъчно си е![]()
А ако някои ти каже че не е--да се погледне 1во себе си
А и момичетата не обръщат мн внимание на размера...поне АЗ
Те хората си го казаха,ползваи го добре и няма да имаш проблеми.Това ти дал господ,ще трябва да се примириш.Пък и каквото и да си говорим не всички жени обичат 30 см........