.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79

Тема: Бременна..

Darkl1ng
    Guest
    Значи сички тука претендират за някаква сексуална разкрепостеност и опитност (или поне повечето), а бързат да дават оценки, които дори не са им искани въз основа на почти нищо. И в края на краищата има ли значение кой е бащата след като така или иначе няма да го запази? Между другото има си начини как да направиш аборт в здравно заведение без родителите ти да разберат дори ако си под 18... но както и да е! Просто много се издразних на някои изказвания, които са напълно излишни и са на хора, които са чели от списания като космополитан и хай клуб за това какво се случва out there... искренно се надявам да попаднете в поне една от ситуациите, които с такава лекота критикувате, защото вярвайте ми, не е невъзможно и наистина на всеки се случва!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Дам правилно.. Ще го кажа. Но едно е техническа грешка, а съвсем друго допусната от незнание..
    Значи ти можеш да допуснеш техническа грешка, а другите не могат тъй ли?
    =D>
    Все тая - омръзна ми!
    Ех.. Последното нещо което ме вълнува е правописа ти.. Просто искаш да ти покажа, че не си толкова интелигентна за колкото се мислиш...
    Айде със здраве...
    Е ако искаш това да ми докажеш, няма нужда да допускаш "техническа" грешка във всяка втора дума, защото правиш забележка, за нещо, което ти самата правиш!
    Оттеглям се.Омръзна ми наистина безсмисления спор или каквото там се нарича.
    Дай да не пиша повече, че току виж съвсем изглупея с още някоя "грешка от незнание"

Кюстендилския Владо Ку3оВ
    Guest
    а бе мама ви деба ненаебана. оди се наеби пак с тех и който ти каже че ти скинем путката майкати да еба курво мръсна да знаеш че е той. а иначе можеш да напишеш от кой град си да дойда да те изнасиля

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Цитирай Първоначално написано от Moly
    Еми кво стана... с приятеля ми се разбрахме. В Петък пътуваме с него до Германия за няколко дни и там ще се оправим....
    Извини ме, обаче или си голяма лъжкиня, или си много тъпа или си ебаси курвата!
    Първо - обясняваш, че родителите ти пращат достатъчно пари, а се чудиш къде да правиш аборт.Частни клиники фул, а и не са кой знае колко ли скъпи, особено за родители живеещи в чужбина.
    Второ - пишеш, че приятеля ти, ще се оправи, защото има възможност да ти плати разходите.Ами скапана селянко кого лъжеш?Първо мама и тати пращат достатъчно, после курвата им дъщеричка се изчуква бог знае, с колко и даже не знае от кой и е детето, и най - накрая скапаната кучка търсеща помощ, кара някой, който май със сигурност не е бащата да и плаща разходите!
    И трето, но пък едва ли последно - без да ти разрешат ваш'т ще помиришеш Германия на кукуво лято.Знаеш ли въобще какви документи ти трябват, за да напуснеш страната преди да станеш пълнолетна?
    Май така се оплете в лъжите си, че вече няма накъде!Щяла да ходи в Германия аборт да прави...
    Ти тука за малоумни ли ни смяташ в тоя форум?
    Аре стига с тия теми ебавки, защото, когато , не дай Боже, някое свестно девойче го закъса, заради издънка по време на секс с постоянния и партньор, няма да има кой една хубава дума да и каже и едно напътствие да даде!Заради разни пропаднали к...и като теб!
    Ти си ебаси скапаната нещастница!
    Ако искат да ме банват модовете.Дреме ми!
    Заради такива като теб, на толкова много свестни момичета лепят гадни прозвища!
    Отварщаваш ме!
    napravih si truda da pro4eta cqlata tema i sam napalno saglasna, mn ne6ta v razkaza ne se vrazvat ili sa nevazmojni... jal mi e za hora kato tebe
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си