Първоначално написано от
Moly
Еми кво стана... с приятеля ми се разбрахме. В Петък пътуваме с него до Германия за няколко дни и там ще се оправим....

Извини ме, обаче или си голяма лъжкиня, или си много тъпа или си ебаси курвата!
Първо - обясняваш, че родителите ти пращат достатъчно пари, а се чудиш къде да правиш аборт.Частни клиники фул, а и не са кой знае колко ли скъпи, особено за родители живеещи в чужбина.
Второ - пишеш, че приятеля ти, ще се оправи, защото има възможност да ти плати разходите.Ами скапана селянко кого лъжеш?Първо мама и тати пращат достатъчно, после курвата им дъщеричка се изчуква бог знае, с колко и даже не знае от кой и е детето, и най - накрая скапаната кучка търсеща помощ, кара някой, който май със сигурност не е бащата да и плаща разходите!
И трето, но пък едва ли последно - без да ти разрешат ваш'т ще помиришеш Германия на кукуво лято.Знаеш ли въобще какви документи ти трябват, за да напуснеш страната преди да станеш пълнолетна?
Май така се оплете в лъжите си, че вече няма накъде!Щяла да ходи в Германия аборт да прави...
Ти тука за малоумни ли ни смяташ в тоя форум?
Аре стига с тия теми ебавки, защото, когато , не дай Боже, някое свестно девойче го закъса, заради издънка по време на секс с постоянния и партньор, няма да има кой една хубава дума да и каже и едно напътствие да даде!Заради разни пропаднали к...и като теб!
Ти си ебаси скапаната нещастница!
Ако искат да ме банват модовете.Дреме ми!
Заради такива като теб, на толкова много свестни момичета лепят гадни прозвища!
Отварщаваш ме!