.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Искам съвет pls pls pls

Зна4и ето как стоят нещата:
    Днес ходих на гинеколог (за 1-ви път) с приятеля ми. Целта на посещението беше да ми изпише подходящи за МЕН противозачатъчни. Гинеколога ми изписа некакви противозачатъчни (Regulon). Ta въпроса ми е: Може ли да ми изписва противозачатъчни, без да ме прегледа отдолу (само на видеозон) ?

П.С. После му се оплаках, че имам лек сърбеж (понякога) и гащичите ми ,ми се изцапват (малкооо !!! ) . Гинеколога каза, 4е било Бяло те4ение ( и то пак без да ме види отдолу).
    Това ми е следващия въпрос: Възможно ли е без да ми види п..ката, да каже, 4е имам Бяло течние ? Исписа ми дори некакви хапчета,мехлеми и свещички

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Искам съвет pls pls pls

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    Зна4и ето как стоят нещата:
    Днес ходих на гинеколог (за 1-ви път) с приятеля ми. Целта на посещението беше да ми изпише подходящи за МЕН противозачатъчни. Гинеколога ми изписа некакви противозачатъчни (Regulon). Ta въпроса ми е: Може ли да ми изписва противозачатъчни, без да ме прегледа отдолу (само на видеозон) ?

П.С. После му се оплаках, че имам лек сърбеж (понякога) и гащичите ми ,ми се изцапват (малкооо !!! ) . Гинеколога каза, 4е било Бяло те4ение ( и то пак без да ме види отдолу).
    Това ми е следващия въпрос: Възможно ли е без да ми види п..ката, да каже, 4е имам Бяло течние ? Исписа ми дори некакви хапчета,мехлеми и свещички
    Щом го прави, явно може. Ти да не искаш да му се съблечеш?

Град
    Sofia
    Дей тоя мерак да ти види путката
    Ела в нас ше ти я прегледам с перископа
    Голям размер на картинката! /machoka/

Да, може!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Някъде покрай пудинга
    Абе нещо много съмнителен ми са вижда тоя генеколог...Аз съм момче и не съм ходил ест, но поне може да те погледне отдолу като му кажеш че имаш течение и сърбеж...Иначе да може да ти изпише хапове без да те гледа отдолу...Ама ако ти продължи сърбежа отиди на друг лекар
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Ами все пак тва не ми тече от устата, ами от вагината !!!!

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    Ами все пак тва не ми тече от устата, ами от вагината !!!!
    hxuahxuhaxah
    Оптимист ЗАВИНАГИ!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Coccolino
    Абе нещо много съмнителен ми са вижда тоя генеколог...Аз съм момче и не съм ходил ест, но поне може да те погледне отдолу като му кажеш че имаш течение и сърбеж...Иначе да може да ти изпише хапове без да те гледа отдолу...Ама ако ти продължи сърбежа отиди на друг лекар
    Bqloto techenie e suwsem normalno!
    Weroqtno q e popital kak izglejda samoto techenie,mirishe li ne mirishe li,kakyw mu e cweta ... a i ako ne se spazwa dobra lichna higiena,surbeja winagi moje da si go ima.

Град
    Някъде покрай пудинга
    GlEzAnKa`{P} благодаря за уточняването и инфото(винаги е хубаво да са образовш). както казах не съм запознат, но ми се стори странно...но ако я е питал съм съгласен с теб

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Coccolino
    GlEzAnKa`{P} благодаря за уточняването и инфото(винаги е хубаво да са образовш). както казах не съм запознат, но ми се стори странно...но ако я е питал съм съгласен с теб
    Ami tq awtorkata na temata ne utochnqwa pital li q e,ne e li ... nie s tebe w momenta samo gadaem

Ами вие намерихте още един минус на този гинеколог. Не ме е питал дали мирише или не, или пък какъв му е цвета (за сведения на участниците във форума - Бяла е течността)
    П.С. Хигиената ми е добра, според мен - ВСЕКИ ДЕН СЕ КЪПЯ !!!

Град
    Някъде покрай пудинга
    Абе я ако продължи върви на друг. че май тоя нещо е много калпав. И спокойно. Спокойствие му е майката
    До GlEzAnKa`{P}
    да хвърлим боб ако трябва

Град
    Sunny Beach
    Do Coccolino-twa i e zdraweto,s bob nqma stane rabotata,s drug ginekolog shte stane :P

И аз така мисля . Ами по въпроса за противозачатъчните какво мислите ?

Супер фен Аватара на Barbie
    Не е нужен вагинален преглед, за да ти изпише противозачатъчни. И след като не те е прегледал, най-вероятно обяснението ти за течението му се е сторило нормално - в крайна сметка всяка жена има бяло течение. И все пак ако наистина не си доволна от гинеколога, смени го.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дори и с видеозон не е било нужно да те преглежда-то по голимината и позицията на матката не може да се познае дали едни или други хапчета ще ти действат добре.
    В случая се задават въпроси като тегло, нормално физическо натоварване, продължителност на цикъла и на менструацията. Ама за 100-тен път казва-гинеколозите си имат договори да "препоръчват" определени хапчета, презервативи или спирали. Общо взето, ако не ти се направи холмонален тест-няма смисъл да се чудиш-гинекологът просто си изписва това!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За да се определи с точност какво ти има, дали има инфекция и вида й трябва да ти вземе секрет от влагалището за изследване. Ужасна процедура.

Благодаря за информацията

RQ

Бе ... лейдиту ... на колко си годинки та с приятеля си пък и противозачатъчни и ... А за бялото низнам ... приятелките ми и бившите не са се оплаквали ... някакви странни проблеми ...
    ... k33p w@lkinG ...

Guest

Re: RQ

[quote="young_rich_famous"]Бе ... лейдиту ... на колко си годинки та с приятеля си пък и противозачатъчни и ... А за бялото низнам ... приятелките ми и бившите не са се оплаквали ... някакви странни проблеми ... [/qu

на 19 съм - Проблем ?!?!?!?

sorka , ne bqh si vleznala v profila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си