.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Тема: Бременна..

Guest
    ТЪПА ИЗДРЕБНЯЛА РАЗГОНЕНА МРЪСНА ГНУСА КУРВА! ДА ГО ДУХАШ! НЕЩАСНИЦА! МАЗНА ПУТКА ТЪПА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ ВЕ КЕЛЕМЕ ГАДНО!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Moly
    Еми кво стана... с приятеля ми се разбрахме. В Петък пътуваме с него до Германия за няколко дни и там ще се оправим....
    Блазя му на преиятеля ти.. Толко вярно момиче да има до себеси.. Ако ми се беше случило това на мене
    щеше да те нарежа на парчета и да те прибера в торби и през моста ПРОКЛЕТО КУРВЕ СМАЧКАНО!

Guest
    ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BIALL GIRLS ARE BITCHESTCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHESALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES ALL GIRLS ARE BITCHES

Еми кво стана... с приятеля ми се разбрахме. В Петък пътуваме с него до Германия за няколко дни и там ще се оправим....
    Извини ме, обаче или си голяма лъжкиня, или си много тъпа или си ебаси курвата!
    Първо - обясняваш, че родителите ти пращат достатъчно пари, а се чудиш къде да правиш аборт.Частни клиники фул, а и не са кой знае колко ли скъпи, особено за родители живеещи в чужбина.
    Второ - пишеш, че приятеля ти, ще се оправи, защото има възможност да ти плати разходите.Ами скапана селянко кого лъжеш?Първо мама и тати пращат достатъчно, после курвата им дъщеричка се изчуква бог знае, с колко и даже не знае от кой и е детето, и най - накрая скапаната кучка търсеща помощ, кара някой, който май със сигурност не е бащата да и плаща разходите!
    И трето, но пък едва ли последно - без да ти разрешат ваш'т ще помиришеш Германия на кукуво лято.Знаеш ли въобще какви документи ти трябват, за да напуснеш страната преди да станеш пълнолетна?
    Май така се оплете в лъжите си, че вече няма накъде!Щяла да ходи в Германия аборт да прави...
    Ти тука за малоумни ли ни смяташ в тоя форум?
    Аре стига с тия теми ебавки, защото, когато , не дай Боже, някое свестно девойче го закъса, заради издънка по време на секс с постоянния и партньор, няма да има кой една хубава дума да и каже и едно напътствие да даде!Заради разни пропаднали к...и като теб!
    Ти си ебаси скапаната нещастница!
    Ако искат да ме банват модовете.Дреме ми!
    Заради такива като теб, на толкова много свестни момичета лепят гадни прозвища!
    Отварщаваш ме!

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Hehehehe do Germaniq a ? Am brau, sledva6tiq pat gledai da e s 3ma ili pove4ko ...
    Да може и до Китай да стигне аборт да прави, знае ли човек

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    da si msilila predi da pravi6 bezrazboren sex!!! posle ''pomognete''az kvo moga da kaja osven otivai na ginekolog...ne sum lekar ako ne edin tupanik v korema sled 2riq mesec i pometva6 posle pikae6 bebeto i taka
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    da si msilila predi da pravi6 bezrazboren sex!!! posle ''pomognete''az kvo moga da kaja osven otivai na ginekolog...ne sum lekar ako ne edin tupanik v korema sled 2riq mesec i pometva6 posle pikae6 bebeto i taka

ПИКАЕШ БЕБЕТО?!??!?!
    Моля?! От кога като пометнеш пикаеш бебето ?!
    P.S. Пхахахахахахахах

...явно някои хора мислят, че бебето расте в пикочния мехур.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

m nqma da ti sekaram ne si se pazila minalo svur6eno ve4e......ami az mislq 4e trqbva da otide6 na lekar i da vidi6 kvo 6ti kajat....moje i da ti pomognat i da nqma6 18 ima sekvi hora ili pone kaji na maika si ili na nqkoq lelq koqto te obi4a az imam takava i bih kazala purvo na neq ne se pritesnqvai i ne 4akai
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o

ПИКАЕШ БЕБЕТО?!??!?!
    Моля?! От кога като пометнеш пикаеш бебето ?!
    P.S. Пхахахахахахахах
    Ами грубо казано от къде мислиш, че ще излезе бебето като го пометне или пък го роди?Няма да е от пикочният мехур, обаче и през устата няма да е
    И през задника, пак няма да излезе.Я измисли ти по - точна дума, за изхвърлянето на плода от организма

ЪЪ...не излиза оттам, откъдето пикаеш. Излиза на около сантиметър по-надолу.

Супер фен
    Ох Сещам се за твоята предишна тема тцтцтц ама сигурна ли си,че е от онези?Може да е от фр ти?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да не би да си раждала, че така точно знаеш?Защото аз съм...

И искаш да кажеш, че бебето не излиза през вагината?

Леле бременните трябва да внимават кат пишкат, че ше земат да си изпишкат и бебето
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Леле бременните трябва да внимават кат пишкат, че ше земат да си изпишкат и бебето
    да( )

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да не би да си раждала, че така точно знаеш?Защото аз съм...

Не съм раждала, но знам и съм сигурна, че бебето не се ражда през дупчицата, от която пишкаш.Явно си заблудена или си сбъркана по природа и пикаеш през вагината си....

Никой от вас ли не е разбрал, какво е имала в предвид девойката написала "ще си изпишкаш бебето"
    Защото ако сте разбрали, нямаше да дърдорите безсмислени неща!
    Ясно е на всички, че бебето излиза измежду краката на майка си и метафората "ще си изпишкаш бебето", беше напълно ясна за по интелигентните!
    За останалите, нужда от коментар няма!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Никой от вас ли не е разбрал, какво е имала в предвид девойката написала "ще си изпишкаш бебето"
    Ясно е на всички, че бебето излиза измежду краката на майка си и метафората "ще си изпишкаш бебето", беше напълно ясна за по интелигентните!
    Интелигентните само за "изпикаване на деца" ли говорите, че ви става толкова ясно..

ПП. Като се имаш за толкова интелигентна се научи се се пише само "предвид" без "в" пред него.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Интелигентните само за "изпикаване на деца" ли говорите, че ви става толкова ясно..

ПП. Като се имаш за толкова интелигентна се научи се се пише само "предвид" без "в" пред него.
    Добре, ще се науча.А ти можеш да се научиш, че "че" и "се" са различни неща!"Ч" и "с" са в съвсем различни части на клавиатурата, ако сега ще кажеш, че е грешка допусната ,"защото си бързала да си кажеш мнението".
    Ти гониш!

Град
    София
    Дам правилно.. Ще го кажа. Но едно е техническа грешка, а съвсем друго допусната от незнание..

Дам правилно.. Ще го кажа. Но едно е техническа грешка, а съвсем друго допусната от незнание..
    Значи ти можеш да допуснеш техническа грешка, а другите не могат тъй ли?
    =D>
    Все тая - омръзна ми!

Град
    не е установено още :]]

Re: Бременна..

[quote="Moly"]Преди време бях писала тема пак, защото изневерих на приятеля ми с 2ма. Е, не му казах, но се оказа, че съм бременна! А понеже бях с 2ма, сега не знам даже на кого от двамата е .... Някой може ли да ми каже къде трябва да отида, за да направя аборт?

tva koeto 6e ti kaja ne e nikakva obida no kakto 6te6 go priemi - 6tom si samo na 16 i pravi6 seks s kogoto si poiska6 tva e super nezrqlo(su6to nai-malkoto 4e si iznaverila na tvoq fr s nekoi si tam) kamo li puk da pravi6 abort-predi da pravi6 tovapourvo pomisli kvo moje da stane sled takova bezobrazie

Град
    София
    Значи ти можеш да допуснеш техническа грешка, а другите не могат тъй ли?
    =D>
    Все тая - омръзна ми!
    Ех.. Последното нещо което ме вълнува е правописа ти.. Просто искаш да ти покажа, че не си толкова интелигентна за колкото се мислиш...
    Айде със здраве...

Явно си се опитала да се изразиш образно и това, че не се е получило, не значи, че всички освен теб са глупави. Аз лично не виждам нищо интелигентно в сравнението на пометването с изпикаване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си