- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Раних му лошо члена му
Натисках ме се и аз му бях свалила наполовина боксерките обаче с моя цип на панталона много лошо му захванах члена му и много кръв имаше и не знам какво стана, той ме бутна силно и каза да си ходя, много ми е гадно
Звъня му а той ми каза че ще ме пребие.![]()
1. Ти не си виновна за случилото се. Кофти ситуация, сигурно е боляло много, но това са обстоятелства. Предполагам не си ги създала нарочно.
2. Той е пълно лайно, за да ти говори така и да се държи така.
3. Ако темата е ебавка.. браво, все по-големи глупости измисляте.
xxx..това звучи болезнено(ако е истина)![]()
Защо ако е истина вярно не съм си го представяла че ще стане, но сега незнам какво да правя. Гадно ми, какво може да му е станало толкова. Нали ще му мине
Какво му направи с пишката ма? Алоооо вие натискахте ли се или ти го би! ?!?![]()
ВиновинаНаправо си му разказала играта
![]()
parvo ne se zakacha majki chlen mnogo lesno s cip i vtoro ida go e zakachila nqma da ima mnogo krav!Taq tema e basi gavrata! Tq kakto go izkara kravta mu e iztekla prez Chlena!!!
Страх ме е че ще дойде момента да се видим в училище.![]()
И ще те пребие? И то с ОСНОВАНИЕ!
МОЖЕШ ДА БЯГАШ, НО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ! ТОВА Е СЪДБАТА ТИ!
XAXXXAAXAXX KAK MOJA BELELELEELE
![]()
![]()
![]()
![]()
afe pi6kata e gordosta na muja se edno na teb da ti mahnat cicite (malo kofti nali , daje ne malko)![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Да раниш войник е не простимо![]()
Чакайте малко,не се разбра-вие сте се натискали,само Вие сте се натискали или Вас са ви натискали?Уточнение требе да има...Натисках ме се
Е,как какво-същото,както когато бяхте в мензис,само че непредизвикано от природните нужди,а принудено.Пък и кръвта засъхва,лошото е че остават петна,а пък това са му били любимите боксерки.Ще се наложи да си "поизцапате" ръцете/пералнята с малко червено.В никакъв случай не правете грешката да перете с Аче.По-добре вземете,както казват в рекламата "Енд дъ уинър ис пършив...ъъъ,Пърсил".обаче с моя цип на панталона много лошо му захванах члена му и много кръв имаше и не знам какво стана
Тъжно е да го съобщя,но пациентът умрЕ.Погледнете откъм добрата страна-остана материал за патица по пекински.Нали ще му мине
Едното не изключва другото.вие натискахте ли се или ти го би
Гет оувър хиър енд лет дъ Мортал Комбат бегин!И ще те пребие? И то с ОСНОВАНИЕ!
МОЖЕШ ДА БЯГАШ, НО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ! ТОВА Е СЪДБАТА ТИ!
Сигорно си му оскаснала кожичката![]()
![]()
и така е станал обрязан турчин сигорно за това иска те убие
![]()
Докторе някаква надежда за човека има ли ?Първоначално написано от д-р Грешков
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
a![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Да бе,пълно лаино ама друг път...кат нямате хуьове да разберете кво е е много лесно да обиждате...Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
![]()
И мен това ме изкефи най-многоПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Първоначално написано от Д-р_Менгеме
![]()
![]()
![]()
![]()
malee malle mallee
[quote="Schnitzer"]Да бе,пълно лаино ама друг път...кат нямате хуьове да разберете кво е е много лесно да обиждате...
Адски си прав лек !
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
Първоначално написано от изгонена__от__рая
ko nqma te kefi cheta go i se smeq kato lud!!!![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!