- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Раних му лошо члена му
Незнам кой го каза тфа ама са пълни глупости
"parvo ne se zakacha majki chlen mnogo lesno s cip i vtoro ida go e zakachila nqma da ima mnogo krav!Taq tema e basi gavrata! Tq kakto go izkara kravta mu e iztekla prez Chlena!! "
дааа успеХХХ след сърцето и главата члена е най кръвоуросеното място осовено в процес на ерекция , че се пълни с кръв![]()
ми на мен замаааалко да ми се случи същото веднъж но ако беше станало направо нямаше да я погледна повече ...
относно темата : - Заслужаваш да умреш![]()
Kak po to4no mu go "povredi"? t.e kak stana toq nomerNe6to ne si go predstavqm.....MN KRUV
![]()
bah i na men da mi za6tipqt kura s cip i az 6e q prebiq.da pitam pokrai mnogoto kruv det e iztekla nqkoe 4ervo ili drug organ da e izlqzul prez huq mu?toi tvoq sigurno kat si druvne huq i cqlata kruv tam otiva
Обаче може и тайно да се възбуждате от кръв?Nah?!Ок,може и да греша.Първоначално написано от Анонимко
Значи,има един начин,който не е особено сигурен,обаче:Чакайте той да ви звънне и му кажете,че вие ще го пребиете.Той може да се уплаши и ако това стане,му кажете "Какъв мъж си ти,беее?".Но ако се ядоса още повече,дано сте имали едно наум да си стегнете багажа преди да е станало късно.В краен случай,ако вече няма с какво да ви задоволи остава надеждата да го погалите по останалата му плоскост и да се надявате да се превърне в жена.![]()
Всъщност,забравих,че в нашата клиника предлагаме присаждане на член с материал от клиента/пациента.
I'm good at everything...except stomatology.
бравус бе ...аз ако бях те убивам на място ...![]()
Първоначално написано от voinika
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
6e se nasera ot smqh weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В училище той се държа много лошо с мен исках да ми прости и го хванах отдолу за да му го погаля, а то взе че пак го заболя много и ми удари шамар. Не знам той обича ли ме или не?![]()
аххахахах фейк !!!
вероятно не "кожи4ката" а "юзди4ката' и дори да не е скъсана а само леко цепната мноооого кърви а и боли де..Първоначално написано от Levane
аз там си имам пиърсинг и затова знам.
А пи4а сигурно също не прави разлика межу кожи4ка и юзди4ка също като тебе, и затова си мисли, 4е сега мяза на обрязан и това го кара да иска отмъение..
кофти ситуация.
Ако беше интелигентен пи4 не би реагирал така, направо би повдигнал дело за лека телесна повреда.![]()
![]()
![]()
emi normalno taka da reagira,vqrno,4e ne e bilo naro4no,no puk tova im e nai-nejnata 4ast.Trqbvalo e da go ostavi6 malko da se pouspokoi.I v u4ili6te s koi akul si go hvanala otdolu,ne se li useti 4e ne moje da mu mine za 1 den.Negovata reakciq su6to e bila gruba,ne go opravdavam,no vse pak ako ti be6e na negovo mqsto,vse edno da ti cepnat .... i da ne moje6 da si sedne6 na dupeto,mn li 6te ti e komfortno
uspokoite se i dvamata,posle govorete
Лелеее ако ми беше защипала на мене пишката щях не да я изпъдя ми да я убия ве
Ооооооооооо момиче добре че си ти да ме развеселишПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:
Добре, не си виновна за станалото , АМА МАЛОУМНА ЛИ СИ ДА ГО ХВАНЕШ ОТДОЛУ ....ТИ СИ ГО ОСАКАТИЛА
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
АБЕ К'ВО ОБИЖДАТЕ МОМИЧЕТО , СПЕРМИ ?
Първоначално написано от Jeuelle
направо го е оставила без поколение![]()
Първоначално написано от PL4YB0Y
ъъъ къв ти е проблема на тебе?
Първоначално написано от Jeuelle
![]()
не стига че си саката и си му захванала оная работа, ми и после го бараш там дето не трябва!![]()
![]()
и така ли го караш да ти прощава - хващаш го за оная работа и викаш: прощаваш ли ми!? и той: разбира се... и готово!?![]()
айде къш...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ще кажа смао "Ох - боли"
За авторката: Ти май не си много умна!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
gorkiq nema s ve4e s ko da ebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaju mu ot men 4e e Pederas!!!
da mu isane huq ro6av
smrad![]()
![]()
![]()
![]()
еми кво да ти кажа поне деца няма да имате тва е ясно
Сигурно много го боли.Разбираемо е така да реагира,но да ти казва,че ще те пребие...това ми е малко странно
А ти хубаво,направила си го без да искаш,но после си постъпила изклучително глупаво! Как може да го хвашташ там долу???Ти мозък имаш ли?Как въобще си го представяш за 1 ден да мине?И така ли искаш да го накараш да ти прости?Леле..направо нямам думи.
А относно дали те обича нйкои от тук не може със сигурност да ти каже,но след като ти е говорил така не съм много убедена.