.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Незнам кой го каза тфа ама са пълни глупости
    "parvo ne se zakacha majki chlen mnogo lesno s cip i vtoro ida go e zakachila nqma da ima mnogo krav!Taq tema e basi gavrata! Tq kakto go izkara kravta mu e iztekla prez Chlena!! "

дааа успеХХХ след сърцето и главата члена е най кръвоуросеното място осовено в процес на ерекция , че се пълни с кръв
    ми на мен замаааалко да ми се случи същото веднъж но ако беше станало направо нямаше да я погледна повече ...

относно темата : - Заслужаваш да умреш

^^puh4e^^
    Guest
    Kak po to4no mu go "povredi"? t.e kak stana toq nomer Ne6to ne si go predstavqm.....MN KRUV

eXtRa_pI4_16
    Guest
    bah i na men da mi za6tipqt kura s cip i az 6e q prebiq.da pitam pokrai mnogoto kruv det e iztekla nqkoe 4ervo ili drug organ da e izlqzul prez huq mu?toi tvoq sigurno kat si druvne huq i cqlata kruv tam otiva

Re: Раних му лошо члена му

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Натисках ме се и аз му бях свалила наполовина боксерките обаче с моя цип на панталона много лошо му захванах члена му и много кръв имаше и не знам какво стана, той ме бутна силно и каза да си ходя, много ми е гадно

Звъня му а той ми каза че ще ме пребие.
    Обаче може и тайно да се възбуждате от кръв?Nah?!Ок,може и да греша.
    Значи,има един начин,който не е особено сигурен,обаче:Чакайте той да ви звънне и му кажете,че вие ще го пребиете.Той може да се уплаши и ако това стане,му кажете "Какъв мъж си ти,беее?".Но ако се ядоса още повече,дано сте имали едно наум да си стегнете багажа преди да е станало късно.В краен случай,ако вече няма с какво да ви задоволи остава надеждата да го погалите по останалата му плоскост и да се надявате да се превърне в жена.
    Всъщност,забравих,че в нашата клиника предлагаме присаждане на член с материал от клиента/пациента.
    I'm good at everything...except stomatology.

Guest
    бравус бе ...аз ако бях те убивам на място ...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от voinika
    И ще те пребие? И то с ОСНОВАНИЕ!

МОЖЕШ ДА БЯГАШ, НО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ! ТОВА Е СЪДБАТА ТИ!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    6e se nasera ot smqh weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Guest
    В училище той се държа много лошо с мен исках да ми прости и го хванах отдолу за да му го погаля, а то взе че пак го заболя много и ми удари шамар. Не знам той обича ли ме или не?

аххахахах фейк !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Сигорно си му оскаснала кожичката и така е станал обрязан турчин сигорно за това иска те убие
    вероятно не "кожи4ката" а "юзди4ката' и дори да не е скъсана а само леко цепната мноооого кърви а и боли де..
    аз там си имам пиърсинг и затова знам.
    А пи4а сигурно също не прави разлика межу кожи4ка и юзди4ка също като тебе, и затова си мисли, 4е сега мяза на обрязан и това го кара да иска отмъение..
    кофти ситуация.
    Ако беше интелигентен пи4 не би реагирал така, направо би повдигнал дело за лека телесна повреда.

Град
    bulgaria
    emi normalno taka da reagira,vqrno,4e ne e bilo naro4no,no puk tova im e nai-nejnata 4ast.Trqbvalo e da go ostavi6 malko da se pouspokoi.I v u4ili6te s koi akul si go hvanala otdolu,ne se li useti 4e ne moje da mu mine za 1 den.Negovata reakciq su6to e bila gruba,ne go opravdavam,no vse pak ako ti be6e na negovo mqsto,vse edno da ti cepnat .... i da ne moje6 da si sedne6 na dupeto,mn li 6te ti e komfortno
    uspokoite se i dvamata,posle govorete

Chovek
    Guest
    Лелеее ако ми беше защипала на мене пишката щях не да я изпъдя ми да я убия ве

Град
    Blondeland
    В училище той се държа много лошо с мен исках да ми прости и го хванах отдолу за да му го погаля, а то взе че пак го заболя много и ми удари шамар. Не знам той обича ли ме или не?
    Ооооооооооо момиче добре че си ти да ме развеселиш

По темата:
    Добре, не си виновна за станалото , АМА МАЛОУМНА ЛИ СИ ДА ГО ХВАНЕШ ОТДОЛУ ....ТИ СИ ГО ОСАКАТИЛА
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

АБЕ К'ВО ОБИЖДАТЕ МОМИЧЕТО , СПЕРМИ ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    По темата:
    Добре, не си виновна за станалото , АМА МАЛОУМНА ЛИ СИ ДА ГО ХВАНЕШ ОТДОЛУ ....ТИ СИ ГО ОСАКАТИЛА

направо го е оставила без поколение

Цитирай Първоначално написано от PL4YB0Y
    АБЕ К'ВО ОБИЖДАТЕ МОМИЧЕТО , СПЕРМИ ?
    ъъъ къв ти е проблема на тебе?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ооооооооооо момиче добре че си ти да ме развеселиш

По темата:

не стига че си саката и си му захванала оная работа, ми и после го бараш там дето не трябва!
    и така ли го караш да ти прощава - хващаш го за оная работа и викаш: прощаваш ли ми!? и той: разбира се... и готово!? айде къш...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Varna
    Ще кажа смао "Ох - боли"

За авторката: Ти май не си много умна!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    gorkiq nema s ve4e s ko da ebe
    kaju mu ot men 4e e Pederas!!!
    da mu isane huq ro6av
    smrad

Guest
    еми кво да ти кажа поне деца няма да имате тва е ясно

Голям фен Аватара на Devilka
    Сигурно много го боли.Разбираемо е така да реагира,но да ти казва,че ще те пребие...това ми е малко странно
    А ти хубаво,направила си го без да искаш,но после си постъпила изклучително глупаво! Как може да го хвашташ там долу???Ти мозък имаш ли?Как въобще си го представяш за 1 ден да мине?И така ли искаш да го накараш да ти прости?Леле..направо нямам думи.
    А относно дали те обича нйкои от тук не може със сигурност да ти каже,но след като ти е говорил така не съм много убедена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си