.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ужасссс

Guest

ужасссс

zdraveite nadqvam se da budete sapri4astni kum moqta bolka imah gaje s nego pravihme div kolejanski sex dokato toi ne zahapa klitora mi za nakazanie az mu izgriz\ah ediniq ta6ak i rukna kruv no toi se vuzbudi i pusna spermo4 az obi4am da piq spermata na gajeto si i sledtova toi mi se obidi i kaza 4e 6te mi prosti samo ako napravq analnogrus na priqtelite mu(pronikvane s umruk v guza na daden 4ovek).ta napravih az svirki mineti trombi troiki lizane 4ukane smu4ene lapanne duhane vsi4ko kvoto se setite i nakraq toq 6ibanqk mi kaza 4e se e ebaval i mu izgirzah drugiq ta6ak toi se qdosa udari me oba4e vibratora mi be6e pod ruka i az go frasnah s nego psole go nalegnah i mu go mu6nah celiq v anusa ot napoavaneto analnata mu halka se prusna zapo4naha da hvar4at govna az gi poemah s usta toi zapo4na da praska ot kura si testosteron toi mi zahapa vkoravenoto zurno u kaza 6te moli6 za milost az kazah neeee i toi go othapaa oba4e nali znaete 4e kurpvete imat edna dupka otpred otkadeto pikaqt i si zavrqh zurnoto tam i pik4uniq mu mehur se prusna hodihme v pirogov i tam edin doktor gop iznasili i toi po4ina i az ostanah sama ako iska nqkoi da mi pomogne da preodoleq samotata da ni pi6at otodlu ne v v putkata blagodarq za otdlenoto vnimanie aide s huiove

Re: ужасссс

hahahaha ь а Отворете фен фикшън раздела това е за там

Guest
    апа е истина харесва ли ви реалната истина ди риъл тру

Guest
    Stava6 banalen.Tva ve4e sa go pisali!!!!!!!!!!

Guest

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Глупаци!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    OF ZNAM BE NALI MI LOCKNAHA TEMATA I Q PUSKAM OTNOVO TAA OK IZMISLICA E AMA E MNOYYY SPOLU4LIVOOO AZ SUM GENII

Re: ужасссс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite nadqvam se da budete sapri4astni kum moqta bolka imah gaje s nego pravihme div kolejanski sex dokato toi ne zahapa klitora mi za nakazanie az mu izgriz\ah ediniq ta6ak i rukna kruv no toi se vuzbudi i pusna spermo4 az obi4am da piq spermata na gajeto si i sledtova toi mi se obidi i kaza 4e 6te mi prosti samo ako napravq analnogrus na priqtelite mu(pronikvane s umruk v guza na daden 4ovek).ta napravih az svirki mineti trombi troiki lizane 4ukane smu4ene lapanne duhane vsi4ko kvoto se setite i nakraq toq 6ibanqk mi kaza 4e se e ebaval i mu izgirzah drugiq ta6ak toi se qdosa udari me oba4e vibratora mi be6e pod ruka i az go frasnah s nego psole go nalegnah i mu go mu6nah celiq v anusa ot napoavaneto analnata mu halka se prusna zapo4naha da hvar4at govna az gi poemah s usta toi zapo4na da praska ot "мъжкия полов орган" si testosteron toi mi zahapa vkoravenoto zurno u kaza 6te moli6 za milost az kazah neeee i toi go othapaa oba4e nali znaete 4e kurpvete imat edna dupka otpred otkadeto pikaqt i si zavrqh zurnoto tam i pik4uniq mu mehur se prusna hodihme v pirogov i tam edin doktor gop iznasili i toi po4ina i az ostanah sama ako iska nqkoi da mi pomogne da preodoleq samotata da ni pi6at otodlu ne v v p*tkata blagodarq za otdlenoto vnimanie aide s huiove

Само да беше го написал(а) на кирилица, че е досадно да се четат повече от 2 реда на латиница. Иначе темата разсмива..
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

добре оти има такива идиоти да пишат такива глупости

Ti si bolna.Maikooooooo da ti go turi bizon dano! Mnogo razvintena fantaziq ima6.Ujas idi na psiholog...

що не питаш гаджето си неиска ли да ти взеле анално с глава...така поне ще си напълно доволна!долна пача!
    може да е само ебавка темата но това показва колко болни мозъци има на тоя свят!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    маааалеее много леш
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    Село.София
    Fuck You !!!

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си