- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета с какво ви впечатлява едно момче?
Момичета кажете ми с какво ви впечатлява едно момче?Защото аз съм на 17 обличам се добре,хода на фитнес и въобще се подържам а си нямам приятелка![]()
emi s nachina, po koito se durji s nas,s vunshniq si vid donqkude i s harakera si...
Ne iskam mnogo, iskam vsichko...
Малко ме обърка- с какво се впечетлява едно момче или момиче?Нещо май си объркал клавишитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"
еми от значение е и държанието на момчето към едно момичеако се държиш добре,потдържаш се и си готин...незнам защо си нямаш приятелка...може би още не си открил точния човек
![]()
Bate, hich ne gi slushai! Nai-lesno shte gi vpe4atlish s Audito na bashta si (est. she kazvash che e tvoe), ama im vikai che shte si kupuvash Mercedesh shtoto Audi-to ne te kefi! I shte vidish kolko byrzo shte si namerish priqtelka!![]()
Определено не с мускули. Не че не ме кефят, просто реално не се впечатлявам от тях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ще си намери еднодневка. Щом е на 17 едва ли иска това. Мускулите помагат до някаде, но трябва да се държиш готино, мило, спокойно и всичко ще си дойде на мястото.Първоначално написано от Анонимко
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"
Ми няколко неща:
1.Външен вид
2.Характер като моя
3.Усмивката е важна
4.Да е сред популярните от училище
5.Да се облича добре
6.Да има мускули
7.Да слуша подходяща музика като мен
8.Погледа!Много ме впечатлява.
9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
10.Да не се друса!/да не е наркоман/
11.Да не пуши!
12.Да не пие много!
13.Да е романтичен!
14.Да е мил,нежен,готин!
15.Да ме обича!
16.Да държи на мен!
17.Да не се караме!
Тва е то общо взето!
Ами приятел "гост" мога да ти кажа, че външния вид далеееч не е най важното нещо.Работи върху държанието си, отношението си към момичето, трябва да използваш точни думи на точно място.Аз мога да напиша книга "Как с приятна външност можеш да си осереш живота ". И аз съм с подобен проблем.Блъскам здраво у финтеса, облича, се добре, имам 2 бона злато по себе си , обаче съм си смотан по душа и просто не мога и немога да си хвана нещо, а виждам постоянно някакви далеч по-непривлекателни момчета, да излизат с момичетата които аз харесвам.Затова мога да ти дам няколко съвета.
1.Не бъди скромен.Не са на мода тези хора.
2.Питай наред.Да не мислич, че "пичовете" спят с всяка мацка.Не....казвали са ми че заговарят по 10-15 на вечер и ако една им върже...пак е успех
3.Не се стягай.
Първо с общуване. Искам интересен и интелигентен събеседник, който не се притеснява да говори с мен и да бъде естествен. После евентуално с отношението си към мен - не обичам да ми се свалят звезди...особено в началото на дадено познанство, но обичам да се чувствам харесвана и желана. С увяжение, разбиране, умерен флирт и тн.
Първоначално написано от MeLeNcE
лелееее моите изисквания са по-малко!!!!Искам да те питам намери ли си някой, който да отговаря на всичките !!!
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ми да.. и аз съм така.. това не е най-важното от външния вид..Първоначално написано от `Death`Whore``
(иии външния вид не е най-важното..
)
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
LOOOOoooooL bati iziskvaniqta!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ми те на АБСОЛЮТНО сички са такиваПървоначално написано от Adwokat
а ако някоя каже че не е така лъже!
Ми външния вид е важен, но не е всичко. Трябва и характер. Впечатляваме отношението на едно момче към мен, начина по който се държи с останалите. Просто има много неща, които са важни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
tva 4e izglejda6 dobre ne e garanciq 4e trea ima6 fr,moje d ais tap kato galo6 se pakhaha bazik de, razligavila sma se malko. emi smeni si stila i na4ina na mislene spored mene tuka sd e krie problema
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
tva 4e izglejda6 dobre ne e garanciq 4e trea ima6 fr,moje d ais tap kato galo6 se pakhaha bazik de, razligavila sma se malko. emi smeni si stila i na4ina na mislene spored mene tuka sd e krie problema
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
и аз ще направя като MeLeNcE ...
да пуши и пие //защото и аз пуша и пия и така няма да спорим за това//. а ако не пуши и пие поне да не ми опява за това, коеот аз правя.
да е красив и да поддържа хигиената си. да не е мн мускулест, не харесвам такива момчета. по-добре да е по-кльощав... но да не е хърбав или по-слаб от мене.
да няма предразсъдъци към хора, които не слушат музиката която той харесва...
да е забавен
да има повечко приятели, да не е някой задръстен, който по цял ден седи вкъщи пред компа или тв-то!
да не налита на всеки да го бие, да не се прави на мн важен. да не посяга на момичета или по-малки деца.
да сме приятели и да се държи добре с мен.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
външния вид е първоначалното впечатление,но това не е най-важното.прекалено мн си се притеснил за външния вид,че може би не обръщаш внимание на характера и отношението си към момичетата![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ще излъжа,ако отрека,че външният
вид не ме впечатлява,но..не точно впечатлява е думата..
Но зависи,защото всяко момиче,а и не само
момиче,си има различен вкус..
Опр ме впечатлява личности,които са себе си и
не се страхуват дали ще ги харесат,или не,дали ще са от
"популярните",или не,просто са си такива,каквито са!
Впечатляват ме такива,които не са надуфки,"газета"от класа,без грам хубаво нещо в себе си..Но...рядко се срещат такива
момчета и изобщо хора..![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Така..и аз не се впечатлявам от мускули.Първоначално написано от `Death`Whore``
Впечатлявам се от мило държание...в смисъл да не е някой груб дет се прави на газар и вместо да те гушка те дърпа някфо грубо...Харесва ми да са естествени и...някак си по-обикновени..не някакфи известни ии харесвани от сички момичета...
just a kid۵
Добре си се ориентирала, мойто момиче-успех ти желая! Най-вероятно си още девствена, или ако не, си незадоволена сексуално и емоционално! И понеже ти имаш "няколко" изисквания, какво ще кажеш за тези:
1. Да ми прави свирки!
2. Да е на разположение 24 часа, но само когато ми потрябва. През останалото време просто да не ме търси!
3. Да забрави че съществувам, докато има футболен мач по телевизията.
4. Да ми прави свирка след мача!
5. Да е скромна.
6. Докато съм с други приятели, тя просто да се прави на глухоняма.
7. Ако може и през останалото време да е глухоняма!
8. Да е богата!
9. Да може да свири на пяно!
10. Да не пие повече от мен!
11. Да не ми изневерява!
12. Да е съпричастна към мен, когато любимият ми отбор загуби!
13. Да не иска откровен отговор, когато попита "Как изглеждам?"
14. Да може да си смени автомобилната гума сама!
15. Аз съм мъж => пия! Да го приеме като факт!
16. Когато съм разстроен, тя да е винаги до мен!
17. Когато тя е разстроена, да ходи при приятелките си!
![]()
Nai Vajno e Kak Se DurJish S momicheto!Trqbva da I dopadnesh Kato harakter Pove4e otkolkoto kato vun6nost!![]()
Въх ... доста изисквания видях и от момчета,и от момичета.Ако ще сме толкова дребнави ... и детайлни ... ето и моите изисквания:
1.Да изглежда добре
2.Да има хигиена,не да бара котката,и после да ме обарва ()
3.Да не се оплаква че не мога да готвя,чистя,пера,че не съм му оправила леглото,защото едва ли ще се стигне до сватба.
4.Аз съм вегетарианка ... ще се съобразява поне какво яде пред мен.
5.За секса съм най-стриктна.Не ме ли задоволи ... не мисля да седя при него.Едва ли ще се стърпя да не му изневеря при положение че му се "свидят" повече от 5мин.![]()
6.Да не си ляга с чорапите!!!
7.Да не се заглежда по други(поне в мое присъствие).Когато ме няма .. позволено е - все пак е безплатно.
8.Без изневери.Ще внимава на коя какво приказва,какво прави с нея,и къде ходи с нея.
9.Ако ще пие - и аз ще пия.Няма лошо в това,стига да има граници и да не повърне докато ме целува![]()
10.Да не ме обижда (шеги може ... ).
11.Да не ме удря.
12.Да не настоява за нещо като аз не го искам.
13.Да си казва всичко,когато го питам.Офф има и още много ... но горе долу са това.
П.С. Знам че такова момче няма,това донякъде беше шега![]()
..............
Много е важно отношението и напоследък ми е писнало от простотия,така че може би интелект и поведение...Общо взето цялостно излъчване.![]()