- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета с какво ви впечатлява едно момче?
за да си хванеш фадже трябва да лъжеш ,лъжеш ,лъжеш...... момичетата са доста наивни и ще ти вярват успех
Стани малко по-лош и ще видиш колко ще има покрай тебе. Не трябва да ти пука за тях. Ти и само ТИ си важния. На никоя не трябва да угаждаш с цел да те хареса и да ти се качи на главата и като "добро кученце" да те води, където си иска и да прави с тебе каквото си иска. Това да имаш приятелка не трябва да ти е цел в живота, защото видят ли те, че си в нужда и че ги искаш много, просто ти бият дуспата тай като знаят, че си техен. Не си им тръпка. Бъди:
-Егоист
-Непредсказуем
-Груб
-Доминирай
-Бъди трудно достъпен
-Имай самочувствие
Но в крайна сметка всичко това в умерени граници. Трябва да си в златната среда. И никога не искай съвет от момиче, като този-Какво иска от едно момче? повярвай ми не знаят какво искат. Толкова са объркани, че едва ли би чул някой реален и качествен отговор от жена. Питай някой, който има успех с жените. Той явно е схванал идеята и знае какво искат от един мъж.
И Melence ли ква си там незнам кой ще е тоя лудия да ти се вържи на тия глупости, тоя човек тряба да е мега зле, за да се промени заради няква си тъпа п*тка и да се води по свирката и. Успех скъпа ! Дано го намериш ! Не му завиждам. И съм сигурен, че ако го намериш и да отговаря на всичко това, тебе пак ще те влекат хората с по-горе изброените качества. Така е било и така ще бъде. То затова хората са казали жените не са като хората, мазохисти са. Искат да им е гадно постоянно. Това ги влече.
И за последно обличаш се, на фитнес ходиш и т.н хубаво наистина и си нямал приятелка. Ми добре де братле ти какво искаш тия смотани кучки като те видят и всички да падат по улицата и да ти се нахвърлят ли ? Ми излез сред хората виж примерно има ли някоя самотна някъде и върви се запознай и искай телефона да излезете по нататъка, пък не го ли получиш има още много, нищо не губиш, нали ? Като чакаш някоя сама да дойде повярвай нищо няма да стане, трябва действие. Затова излез и действай![]()
...for those 10 sec...or less...I'm free
Мен едно момче може да ме грабне най-много с чувство за хумор. И другите работи вече дето ги казаха останалите-да се държи добре да изглежда добре ала бала. Ааа да. И да говори с мен. Не да го е срам да ми каже нещо различно от "Здрасти".
жестоко си прав аз веднъж поисках съвет от едни момиче и ядох х*яПървоначално написано от AleX`
Ми няколко неща:
1.Външен вид
2.Характер като моя
3.Усмивката е важна
4.Да е сред популярните от училище
5.Да се облича добре
6.Да има мускули
7.Да слуша подходяща музика като мен
8.Погледа!Много ме впечатлява.
9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
10.Да не се друса!/да не е наркоман/
11.Да не пуши!
12.Да не пие много!
13.Да е романтичен!
14.Да е мил,нежен,готин!
15.Да ме обича!
16.Да държи на мен!
17.Да не се караме!
Тва е то общо взето!
seriozno li smqta6,4e na vsi4ki sa takiva iziskvaniqta.Li4no az ne se interesuvam ot tova dali 6te bude ot populqrnite v u4ili6te-izvinqvam se za izraza,no ti da ne si nqkakva snobka ,za da se vulnuva6 imenno ot ova.Ne iskam da ima su6tiq harakrer kato moq-kakuv e smisula da sme ednakvi edva li ne?Nqma vruzka,v koqto da ne se karate,prosto si go za4erkni ot suznanieto tova ne6to.Ne smqtam su6to,4e trqbav na6te da go poznatav predvaritelno,strah te e da go zapoznae6 s va6te li,kvo?Da slu6a muzika kato teb,ne vsi4ki imat ednakvi interesi vse pak.
Tova za usmivkata opredelno e ot zna4enie.Haresva mi su6to estestvenostta i neprinudenostta na 4oveka,s kogoto izlizam.Vajno e ne samo tova da se obli4a i izglejda dobre,ami na4ina po koito govori i se otnasq kum momi4eto.Vajno e da ima6 za kakvo da si govori6 s nego,da e interesen kato li4nost,ne nqkakvo prefurcuneno mom4e,deto maika mu i ba6ta mu sa fra6kani s pari i zaradi tova,toi e sus samo4uvstvie do nebeto.V momenta za tezi ne6ta se se6tam
a zabravih-vajno e da ima harakter i kato akje ne6to-dumata mu da teji.Ne nqkoq kato mu se zaovurta i toi da si promenq mnenie i tn
ами,. най важното е за мен как се облича.. защото това издава много за човека.. като за нчало ако е чалгарски облечен, и то евтино, най-верочтно е селянче от Люлин.. ако е костюмар, значи има пари( това означава веднага да се задействам, че да нв го изтърва), ако е скейтър.. най-перфектният вариант![]()
Само че трябва да е марково облечен, което означава, че има пари. Защото, като излизаме двамата ще изглежда тъпо той да не може да е на мойто финансово/парично ниво. Предпочитам руси със сини очи...С чувство за хумор. Лоши момчета като цяло са за предпочитане. Мускулите са желана, но не задължителна част от цялото
![]()
И един в газа не щеш ли ? По-дебел ?![]()
...for those 10 sec...or less...I'm free
MeLeNcE написа:
Ми няколко неща:
1.Външен вид
2.Характер като моя
3.Усмивката е важна
4.Да е сред популярните от училище
5.Да се облича добре
6.Да има мускули
7.Да слуша подходяща музика като мен
8.Погледа!Много ме впечатлява.
9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
10.Да не се друса!/да не е наркоман/
11.Да не пуши!
12.Да не пие много!
13.Да е романтичен!
14.Да е мил,нежен,готин!
15.Да ме обича!
16.Да държи на мен!
17.Да не се караме!
Тва е то общо взето!
Oo da kolko malko iska6 nali?! OMFGVsqko momi4e se vpe4etlqva v razli4en tip mom4eta,6toto vseki si ima vkus!
az naprimer mn xaresvam mom4eta,koito sa estestveni,zabavni,s xubavo tqlo,umni.No spored men nai-vajnoto e durjanieto.Povqrvai mi momi4etata ne xaresvat mn nafukani i ligavi mom4eta.no nai-sladki sa puk romanti4nite mom4eta ili malko sramejlivite.i ZAPOMNI--NE IGRAI ROLI,BUDI SEBE SI!!!![]()
![]()
mmmm daaaa
ako iska6 pi6i na elena_925![]()
![]()
![]()
P.C.tova e skype hhAAAHAHHAHA
xoxooooo ... като гледам на колко изисквания отговарям..![]()
1.Ходя на финес,НО нямам големи ръце ...
2.Мил съм
3.Обличам се добре /аз така си мисля де.../
4.Имам чувство за хумор
5.Държа се мило
ОЧАКВАМ ВИ УТРЕ НА ОПАШКА ПРЕД НАС НА АДРЕС ул. .......
Incomplete..........
Първо разбира се трябва да има някакво привличане (да ми допадне на външен вид)после държанието му...Да знае много добре какво иска и как да го постигне.Това харесвам в един мъж
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
mi ot mngo ne6ta zavisi v1n6niq vid e vajen ama i haraktera..povedenieto..men super mi haresvat mom4eta s 4yvstvo za humor i t.n ponqkoga dori i da sa po grubi..ama opredeleno po dobre ot nqkvi ligliovci...![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
хм..
1.много да е висок-над 1.80
2.да е супер слаб
3.да върви леко отнесено :P
4.да е мил
5.да пуши и пие(когато и на мен ми се пие)(е,да не е алкохолик..)
6.да е забавен
7.да говори много
8.да си държи на мнението
9.да си казва всичко в очите,а не да си мисли някакви работи(примерно за връзката ни) и да ги премълчава..
10.да е леко перверзен
11.да си има цели и да се стреми към тях,а не да си губи времето по цял ден
12.да обича татуси и пиърсинги :P
13.когато иска нешо,да го прави,т.е. да не е страхлив и много да обмисля всяко нещо..
14.да ме подкрепя
15.да обича да танцува и да се забавлява
16.да не се засяга лесно и за глупости
разни такива неща![]()
![]()
get off.
Кфа музика слуша,да е готин,да не е мн кльощав..и т.н.![]()
вие в час ли сте бе??..."дрехите са най-важни...","да не пуши много...да пие еди си колко.." още малко кажете по колко тряа да яде и си направете кастинга после...аз пък нямам списък с изисквания...искам просто да ми допада като характер,да имаме някфи общи инереси и да не е някъф грозен ест :P ...
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
mm v tozi forum ima hora s mn golemi iziskvaniq koitu za koitu nz dali nqkoi den 6e se poqvi princa na bql kon no im pojelavam uspeh .. az sum za inteligentni mom4eta , da sa 4arovni ne krasivi , da sa zabavni i da imat gotin harakter , da sa ili da ne sa mn izvestni se edno az 6e prepokrivam i za dvamata i ne mi puka dali 6e e bogat dali beden nali az 6e si gu lofkamabe ob6u vzetu taka ..
![]()
ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....
Да видим:Определено външноста трябва да е добра.
Аз го предпочитам мистериозен.Трябва да има чаровно-пленителна усмивка и загадъчен поглед!
visok!!! (min 1.80), da e pro4el pone 1-2 knigi (za6toto mi omryzna ot typaci, koito ne se interesuvat ot ni6to), 4aroven (S KRASIVA USMIVKA!!!), s 4uvstvo za humor (absoliutno zadaljitelno!!!!) i mn mil i vnimatelen...... kato se zamislq ima li izob6to takiva hora?? ;(
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Стил.
Чувство за хумор.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Характера е най-важен.Аз държа на честността в отношенията и на това всеки да дава всичко от себе си, така няма да има срив и любовта наистина нараства!
Когато обичаш, обичай с цялото си сърце! Когато се смееш, не го прави за да нараниш човека срещу себе си с подигравка!Когато плачеш с този, който страда бъди искрен в съчувствието си!Никога не бъди ФАЛШИВ,бъди СЕБЕ СИ!
vij sega tova 4e se obli4a6 dobre i 4e hodi6 na fitnees ne e garanciq 4e 6te po4ne da ima6 gajeta po put i nad put.Mnogo zavisi ot haraktera ti i ot momi4etata koito haresva6.Taka de moje da sa te haresvali 5 momi4eta primerno,no ti ne si gi zabelqzal prosto za6toto ne sa tvoi tip ili si bil zaet da se celi6 po navisoko puk i za vseki vlak si ima putnici taka 4e spoko.
A po temata nz za drugite,no do kolkoto poznavam momi4etata pone ot moeto obkrujenie a puk i moeto li4no mnenie e 4e momi4etata ne govora za vsi4ki estestveno,4e ima izkliu4eniq moje bi purvoto ne6to koeto zabelqzvat sa o4ite na edno mom4e i posle usmivkata mu,no vseki si ima predpo4itaniq taka 4e kakto kazah za vseki vlak si ima putnici i za teb 6te se nameri nqkoi koito da te obikne ili pone haresa puk i si o6te na 17 ima vreme.
С умствен багаж,но не на последно място е външния вид.Чувство за хумор,да пуска лафове,но не прекалено много.Това е общи взето![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Men lichno me vpe4atlqvat: dobroto mu durjanie kum men, da e vazpitan i da znae kakvo iska i kak da se durji, da e zabaven...A i vunshnostta ne q slagam na posledno mqsto.Edno mom4e trqbva da e spretnato,4isto i dobre izglejdato![]()
Inu4e za tvoq problem: Ti moje da si hubav,moje i da si perfekten dori, no dali mojesh da dadesh vsi4ko ot koeto se nujdae edno momi4e.
Moje da mojesh, no prosto da ne si popadnal na podhodqshti za teb momi4eta..dosega. I te uverqvam, 4e skoro tova nqma da e taka. Shte sre6tnesh momi4eto, koeto iska6. Za vseki vlak si ima putnici - nqkoi izpuskat vlaka drugi se kachvat i slizat oshte na purvata gara.. no te uverqvam, 4e shte namerish takova momi4e, koeto da sledva vlaka i da vqrva, 4e shte moje da q dokara tam kudeto pojelae... Mislq 4e razbirash za kakvo govorquspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
еми може да звучи глупаво, но...аз първо гледам външен видПървоначално написано от Анонимко
![]()
е..естествено и характера е мнооого важен![]()