.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Чичо Тони
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    visok!!! (min 1.80), da e pro4el pone 1-2 knigi (za6toto mi omryzna ot typaci, koito ne se interesuvat ot ni6to), 4aroven (S KRASIVA USMIVKA!!!), s 4uvstvo za humor (absoliutno zadaljitelno!!!!) i mn mil i vnimatelen ...... kato se zamislq ima li izob6to takiva hora?? ;(
    "Не мила не в тази локвааааа нееееее" и ляга в локвата и ти стъпваш отгоре му Е не очаквай пък и ти от нас да ви лягаме в краката и да ви гледаме като Клеопатра.Да хубаво е да сте до нас,да ви обграждаме с мили думи,любов,да ви забавляваме и прочие,но не трябва очаквате да ви взимаме навсякаде с нас,това съм го забелязал в бившата ми приятелка,няма нищо по хубаво да сме заедно,но аз примерно не обичам когато съм с момчетата приятелката ми да е с нас,на моето момиче й давам пълна свобода и ако тя ме цени като човек и познава характера ми ще знае как да постъпи.Вниманието трябва да е в граници нито много,нито малко,защото и аз необичам да званя на приятелката ми през 10мин да я питам каде е,с кого е,какво прави и такива работи това понякога е нужно и нещо различно от това да си с половинката си и в такива момента най-важни са приятелите

Дечица, 1.80 е нормална височина за мъж. Над 1.85 вече е висок мъж, даже и 1.85 е нормална височина.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на rakiQ
    последно момче или момиче ше впечетляваш?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Bate, hich ne gi slushai! Nai-lesno shte gi vpe4atlish s Audito na bashta si (est. she kazvash che e tvoe), ama im vikai che shte si kupuvash Mercedesh shtoto Audi-to ne te kefi! I shte vidish kolko byrzo shte si namerish priqtelka!
    то4но така !
    kАк Да Те ЗабраВаА кат немоа тА запомнА ?

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от MeLeNcE
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    4.Да е сред популярните от училище
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    7.Да слуша подходяща музика като мен
    8.Погледа!Много ме впечатлява.
    9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
    10.Да не се друса!/да не е наркоман/
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!

LOOOOoooooL bati iziskvaniqta!!
    ми те на АБСОЛЮТНО сички са такива
    а ако някоя каже че не е така лъже!
    Аз казвам,че моите не са такива.Лъжа ли?
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Супер фен
    и моите не са.. големи сме лъжкини явно..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Искреност
    Отзивчивост
    Воля
    Акъл
    Чувство за хумор
    Силен характер, приятна външност.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    visok!!! (min 1.80), da e pro4el pone 1-2 knigi (za6toto mi omryzna ot typaci, koito ne se interesuvat ot ni6to), 4aroven (S KRASIVA USMIVKA!!!), s 4uvstvo za humor (absoliutno zadaljitelno!!!!) i mn mil i vnimatelen ...... kato se zamislq ima li izob6to takiva hora?? ;(
    Странно, мила, но има...имаааа!!!

amiii na parvo mqsto 4oveka ne trqa da e glupav-v smisal da ima nqkva ob6ta kultura i opit, da znae kakvo iska i kak da go polu4i, da e zabaven, da me kara da se usmihvam i da mi pokazva malkite ne6ta v jivota, za ima interesi izvan daskaloto i kompaniqta, da si znae vazmojnostite i nai-vajnoto da me obi4ka i da mi tarpi divotiite
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Guest
    emi eto v kakvo se ubedih dnes za poreden put. izmejdu nqkolko mom4eta vinagi me vpe4atlqva nai maloumniqt vuzmojen. imam talant da se vliubvam samo v takiva koito me naranqvat. kolkoto po-gaden, maloumen, po-golqm kurvar tolkova po dobre. ako si 6ibna e6tasnik- nepremenno 6e se vliubq v teb. a az sum gotina macka taka 6e 6ibanqci-kefete se. a nai-tupoto e 4e o6te ne sum si vzela urok i 6te produljavat da me ma4kat o6te mn godini veroqtn nared

Guest
    4estno da vi kaja van6niq vid nqma nikvo zna4enie.... s mom4eto koeto xodq minalata godina izob6to ne si govorex dori ne zn 4e sa6tesvyva oba4e taq godina toi me zaiteresyva dopadnaxme si kato xarakteri abe izob6to mn sme 6taslivi \/

Guest
    С пари, глас и визия!

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    и моите не са.. големи сме лъжкини явно..

Дам,така е.Лъжем,та се късаме...
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Guest
    С голям пенис и голям портфейл.

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Хах неочаквано добра комбинация

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    С акъла си, с това ме впечатлява
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Ами първо гледам тялото, ако е мускулест и/или едър става. Ако е слаб го отхвърлям.
    После гледам дали е богат. Ако е богат - вземам га, ако пък е беден - чупка!
    После гледам дали е добър в леглото.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Като начало (1)първото нещо,което гледам в едно момче е тялото. Смъсъл ако е някъф кльощав то чак смешно. Аз искам момчето до мене да си е едро/нямам предвид дебело/, а смисъл мусколесто. Ама ти си го имаш това най-вероятно щом ходиш на фитнес. (2)Второ гледам външния вид.Облекло,прическа и такива. Ако има хубав вид - супер. Ти вече каза,че се обличаш добре. (3)Третото става след опознаването на човека, да има хубав характер.Да е мил,общителен и т.н. Еми не знам пич по това както се описваш за моите критерии си супер. Пък и защо си мислиш,че като нямаш приятелка момичетата не те харесват. Просто по-скоро проблемът ти е,че ти не можеш да си харесаш.Но съм сигурна,че доста кандидатки имаш.А може би чакаш истинската...?!?

Guest

uspeh;)

Za da me vpe4atli edno mom4e,trqbva da e zabaven,gotin da imame ob6ti interesi,da me razbira,da e mil tova e ob6to vzeto uspehi pone za men ne e vajno da kara kola posleden model!!!

i love you
    Guest
    Ми мен лично едно момче ме впечатлява с поведението си,с външния си вид разбира се ,но понякога външния вид лъже така че не трябва да се заблуждаваме...но общо взето трябва да е мил и да се държи готино,тфа е ...аз съм в същото положение като теб,но пак си нмам гадже...но има време живота е пред нас,малко тъжну ама ко а са праи живота е гаден мхм

С голяяяяяям набръчкан...мозък
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

i love you
    Guest
    Ми мен лично едно момче ме впечатлява с поведението си,с външния си вид разбира се, трябва да е мил и да се държи готино,тфа е ...аз съм в същото положение като теб,но пак си нмам гадже...но има време живота е пред нас,малко тъжну ама ко а са праи живота е гаден

ако не си пич и нямаш отношение към момичетата, не знаеш как да се отнасяш и за какво да разговаряш с тях, не можеш да си искаш или те е срам...ако ще и 60см да ти е бицепса... НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Като гледам всички момичета в тая тема излагаха. Единствената която каза истината беше тази!

emi eto v kakvo se ubedih dnes za poreden put. izmejdu nqkolko mom4eta vinagi me vpe4atlqva nai maloumniqt vuzmojen. imam talant da se vliubvam samo v takiva koito me naranqvat. kolkoto po-gaden, maloumen, po-golqm kurvar tolkova po dobre. ako si 6ibna e6tasnik- nepremenno 6e se vliubq v teb. a az sum gotina macka taka 6e 6ibanqci-kefete se. a nai-tupoto e 4e o6te ne sum si vzela urok i 6te produljavat da me ma4kat o6te mn godini veroqtn nared
    Винаги правите така!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Имам ужасен вкус за момчета. И не говоря само за т.нар. "лоши момчета" дето всички си падат по тях. Аз просто не мога да харесам някое момче, което е мило, сладко, забавно и страхотен човек. Аз си падам по хора с нещо ужасно в характера- капризни, гадни, подли, лъжци, някакви такива разглезени дето са свикнали само да им угаждаш... все ей такива интересни работи. Личният ми опит показва точно това.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си