- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета с какво ви впечатлява едно момче?
"Не мила не в тази локвааааа нееееее" и ляга в локвата и ти стъпваш отгоре муПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
Е не очаквай пък и ти от нас да ви лягаме в краката и да ви гледаме като Клеопатра.Да хубаво е да сте до нас,да ви обграждаме с мили думи,любов,да ви забавляваме и прочие,но не трябва очаквате да ви взимаме навсякаде с нас,това съм го забелязал в бившата ми приятелка,няма нищо по хубаво да сме заедно,но аз примерно не обичам когато съм с момчетата приятелката ми да е с нас,на моето момиче й давам пълна свобода и ако тя ме цени като човек и познава характера ми ще знае как да постъпи.Вниманието трябва да е в граници нито много,нито малко,защото и аз необичам да званя на приятелката ми през 10мин да я питам каде е,с кого е,какво прави и такива работи това понякога е нужно и нещо различно от това да си с половинката си и в такива момента най-важни са приятелите
![]()
Дечица, 1.80 е нормална височина за мъж. Над 1.85 вече е висок мъж, даже и 1.85 е нормална височина.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
то4но така !
kАк Да Те ЗабраВаА кат немоа тА запомнА ?
Аз казвам,че моите не са такива.Лъжа ли?Първоначално написано от Анонимко
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
и моите не са.. големи сме лъжкини явно..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Искреност
Отзивчивост
Воля
Акъл
Чувство за хумор
Силен характер, приятна външност.
Странно, мила, но има...имаааа!!!Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
amiii na parvo mqsto 4oveka ne trqa da e glupav-v smisal da ima nqkva ob6ta kultura i opit, da znae kakvo iska i kak da go polu4i, da e zabaven, da me kara da se usmihvam i da mi pokazva malkite ne6ta v jivota, za ima interesi izvan daskaloto i kompaniqta, da si znae vazmojnostite i nai-vajnoto da me obi4ka i da mi tarpi divotiite
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
emi eto v kakvo se ubedih dnes za poreden put. izmejdu nqkolko mom4eta vinagi me vpe4atlqva nai maloumniqt vuzmojen. imam talant da se vliubvam samo v takiva koito me naranqvat. kolkoto po-gaden, maloumen, po-golqm kurvar tolkova po dobre. ako si 6ibna e6tasnik- nepremenno 6e se vliubq v teb. a az sum gotina macka taka 6e 6ibanqci-kefete se. a nai-tupoto e 4e o6te ne sum si vzela urok i 6te produljavat da me ma4kat o6te mn godini veroqtn nared
4estno da vi kaja van6niq vid nqma nikvo zna4enie.... s mom4eto koeto xodq minalata godina izob6to ne si govorex dori ne zn 4e sa6tesvyva oba4e taq godina toi me zaiteresyva dopadnaxme si kato xarakteri abe izob6to mn sme 6taslivi \/
![]()
![]()
С пари, глас и визия!
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Дам,така е.Лъжем,та се късаме...![]()
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
С голям пенис и голям портфейл.
Хах неочаквано добра комбинация![]()
С акъла си, с това ме впечатлява![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами първо гледам тялото, ако е мускулест и/или едър става. Ако е слаб го отхвърлям.
После гледам дали е богат. Ако е богат - вземам га, ако пък е беден - чупка!
После гледам дали е добър в леглото.
Като начало (1)първото нещо,което гледам в едно момче е тялото. Смъсъл ако е някъф кльощав то чак смешно. Аз искам момчето до мене да си е едро/нямам предвид дебело/, а смисъл мусколесто. Ама ти си го имаш това най-вероятно щом ходиш на фитнес. (2)Второ гледам външния вид.Облекло,прическа и такива. Ако има хубав вид - супер. Ти вече каза,че се обличаш добре. (3)Третото става след опознаването на човека, да има хубав характер.Да е мил,общителен и т.н. Еми не знам пич по това както се описваш за моите критерии си супер. Пък и защо си мислиш,че като нямаш приятелка момичетата не те харесват. Просто по-скоро проблемът ти е,че ти не можеш да си харесаш.Но съм сигурна,че доста кандидатки имаш.А може би чакаш истинската...?!?
Za da me vpe4atli edno mom4e,trqbva da e zabaven,gotin da imame ob6ti interesi,da me razbira,da e mil tova e ob6to vzeto uspehi pone za men ne e vajno da kara kola posleden model!!!
Ми мен лично едно момче ме впечатлява с поведението си,с външния си вид разбира се ,но понякога външния вид лъже така че не трябва да се заблуждаваме...но общо взето трябва да е мил и да се държи готино,тфа е ...аз съм в същото положение като теб,но пак си нмам гадже...но има време живота е пред нас,малко тъжну ама ко а са праи живота е гаденмхм
С голяяяяяям набръчкан...мозък![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Ми мен лично едно момче ме впечатлява с поведението си,с външния си вид разбира се, трябва да е мил и да се държи готино,тфа е ...аз съм в същото положение като теб,но пак си нмам гадже...но има време живота е пред нас,малко тъжну ама ко а са праи живота е гаден
ако не си пич и нямаш отношение към момичетата, не знаеш как да се отнасяш и за какво да разговаряш с тях, не можеш да си искаш или те е срам...ако ще и 60см да ти е бицепса...НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Като гледам всички момичета в тая тема излагаха. Единствената която каза истината беше тази!
Винаги правите така!Първоначално написано от Анонимко
Имам ужасен вкус за момчета. И не говоря само за т.нар. "лоши момчета" дето всички си падат по тях. Аз просто не мога да харесам някое момче, което е мило, сладко, забавно и страхотен човек. Аз си падам по хора с нещо ужасно в характера- капризни, гадни, подли, лъжци, някакви такива разглезени дето са свикнали само да им угаждаш... все ей такива интересни работи. Личният ми опит показва точно това.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.