.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Guest
    мил бла бла.. що не тръгнете тогава със училищния зубър бе? Истината е една - падате си по-'лошите' момчета

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Имам ужасен вкус за момчета. И не говоря само за т.нар. "лоши момчета" дето всички си падат по тях. Аз просто не мога да харесам някое момче, което е мило, сладко, забавно и страхотен човек. Аз си падам по хора с нещо ужасно в характера- капризни, гадни, подли, лъжци, някакви такива разглезени дето са свикнали само да им угаждаш... все ей такива интересни работи. Личният ми опит показва точно това.

Не си само така сички сте така! Ненам кви сте мазохистки ли сте кви сте ама сички сте така. Кво да очаквам се пак сте жени

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от MeLeNcE
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    4.Да е сред популярните от училище
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    7.Да слуша подходяща музика като мен
    8.Погледа!Много ме впечатлява.
    9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
    10.Да не се друса!/да не е наркоман/
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!

LOOOOoooooL bati iziskvaniqta!!
    ми те на АБСОЛЮТНО сички са такива
    а ако някоя каже че не е така лъже!
    MI NE SA TAKA RAZBIRA SE!KFO DA TRUGNA S NEKUF EBATI PICHA I DA SE DURJI S MEN KATO PARCAL LI E NEMA NUJDA!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    Град
    sofiq
    vun6en vid,da e 4istopluten,4ustvoto za humor e mn vajno i nai-ve4e da e to4en kato kaje 4e 6te zvanne da zvanne:P

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Re: Момичета с какво ви впечатлява едно момче?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момичета кажете ми с какво ви впечатлява едно момче?Защото аз съм на 17 обличам се добре,хода на фитнес и въобще се подържам а си нямам приятелка
    Обичам да ме разсмива и да се държи джентълменски (ако ме разбирате)
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Имам ужасен вкус за момчета. И не говоря само за т.нар. "лоши момчета" дето всички си падат по тях. Аз просто не мога да харесам някое момче, което е мило, сладко, забавно и страхотен човек. Аз си падам по хора с нещо ужасно в характера- капризни, гадни, подли, лъжци, някакви такива разглезени дето са свикнали само да им угаждаш... все ей такива интересни работи. Личният ми опит показва точно това.

Не си само така сички сте така! Ненам кви сте мазохистки ли сте кви сте ама сички сте така. Кво да очаквам се пак сте жени
    Съгласна!
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Не всчко опира до външния вид (според мен)..аз пък искам момчето с което съм да е забавен,да мога да говоря с него за всичко,да имаме горе долу еднакви интереси...но да мислим различно (така има малко тръпка ) ами..тва е..май

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Как може някой да ме впечатли...хъх
    За мен е важно ест и външния вид,обичам да ми се мъкне с широки смъкнати дънки (само за уточнение-не рапър ) Големи скейтки или кецове,някакъФ сладул с раничка,да има хубави ръце и косата е много важна.Мразя скапаните фешън прически(без някой да се засяга ама са отвратителни)...
    Искам да мога да говоря с него,това е най-важно,не да се натискаме по улиците и да не можем да си кажем 2 думи.Да ме забавлява, кхх да обича да пие бира с мен до реката Да умее да се забавлява,да имаме близки интереси,но и различно мислене,за да е по-интересно.

Град
    S[]m3w|-|3r3 Ar[]uND N[]t|-|!Ng ; VNqK1dE V SvetA Na QkatA MuzIk@~>
    ami az si me4taq za edno sladko milo mom4e,4uvstvitelno ii malko sramejlivo (namiram go za mn sladko ) mm da e zabavno i da obi4a da si govorim da si spodelqme...v1n6nostta s16to e vajna no ne q slagam na piadestal za men e vajno mom4eto da ne e typa nadyvka fe6anska 4algarska ami syp. sladko ii btw.pri4eskata i drehite sa vajni da a i nz za6to no kogato vidq nqkoe sladko emo sk8t-1r4e i mi se sviva korema XeX emi g/d e tova \/
    Love ryan Ross and Pete Wentz (h) 4ever{!}{!}{!}
    Panic! At The Disco + Fall Out Boy=lovee <3

-Jivot1t te precakva,jivot1t te ma4ka - Nqma li drug jivot ?!?-Emi nqma (moi biser )

АнонименПотребител
    Guest
    Темата ми хареса и реших да напиша и собственото си мнение. Както при момчетата, така и при момичетата често се среща този проблем, въпреки, че ми се струва, че е по-често при момчетата(защото все пак и аз съм момче). Външният вид в никакъв случай неможе да бъде критерий според мен. Той е само едно "първо визуално впечатление". Случвало ми се е да забелязвам страшни мацки, след което да ги заговарям, за което съм съжелявал. То като и "лъхне" от устата простотия.. за какво ще да и е тази красота или пък скъпит дрешки и накити. Ако говорим за връзка, за любов няма значение как изглеждаш, каква кола караш и колко си богат. Ако имаш приятелка и знаеш, че тя е с теб само заради материалното ти състояние, то по-добре да я нямаш. Това са курвенца-материалистки! Няма смисъл от една такава връзка. Може да имаш такава "приятелка", но само, за да я "паркираш" в леглото, но няма да ти е така хубаво, както с момиче, с което се обичаш. Единственото задоволение ще ти е "животинското" - задоволяване на нуждите, а НЕ на чувставата. Така мисля аз и съм сигурен в това, което казвам .

Ne moga da kaja 4e imam strogi iziskvaniq kakvo trqbva da bade edno mom4e.. Kato go pogledna prosto razbiram.. kak da vi obqsnq poprincip ne darja tolkova na van6niq vid na mom4eto predi vsi4ko gledam haraktera.. Mnogo haresvam mom4eta s 4uvstvo za humor za6toto az samata obojavbam da se 6eguvam. Mrazq onezi naduvki koito se pravqt na golqmata rabota a sled vreme se okazva 4e vsa6nost ni6to ne struvat..ili po to4no darja na tova toi da bade estestven.
    ami tova e ob6to vzeto

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Щи кажа кво харесват момичетата. Харесват да им се казва какво да правят. Ей това е голямата тайна на битието. Щот аз не отговарям на почти нищо от изброените по-горе цаки пък не ми пречи нали .
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

С какво ме привлича ли!Външен вид не бих казала сегашния ми приятел не е хубавец, но има страхотни сини о4и (но не те ме привличат) Влудява ме това, 4е като ме погледне имам чувството че знае всичко за мен, това че като си пишем или говорим без да се осъзнавам запомням всяка негова дума!Обожавам това че усеща кога какво трябва да каже и кога не (а не се познаваме от мн време) И въпреки това е непридвидим..Изненадваме непрекъснато... Уважаваме но не ми ходи по гъза и от време на време ми се прави на недостъпен!!!
    Being an angel is what I was meant to be.. but being a bitch comes naturally...

svetli4ka
    Guest
    az umiram za futbolisti...vsi4kite mi gadjeta (do sega) trenirat futbol..vuob6te mn sa sladki sportist4etata, osobeno ako sa silni v dadeniq sport...vliubih se v gadjeto mi dokato go gledah kak rita...a i kato mi se usmihnaa.....plius tva e mn sladko kato vkara da doide i da te cunkaaa..nakratko: usmivka + football

lady_90
    Guest
    S usmivka
    s vun6en vid
    i da ne e glupav trqbva da moje da se govori s nego na vsqkakvi temi(TOVA E MNOGO VAJNO)

veroni4ka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от АнонименПотребител
    Темата ми хареса и реших да напиша и собственото си мнение. Както при момчетата, така и при момичетата често се среща този проблем, въпреки, че ми се струва, че е по-често при момчетата(защото все пак и аз съм момче). Външният вид в никакъв случай неможе да бъде критерий според мен. Той е само едно "първо визуално впечатление". Случвало ми се е да забелязвам страшни мацки, след което да ги заговарям, за което съм съжелявал. То като и "лъхне" от устата простотия.. за какво ще да и е тази красота или пък скъпит дрешки и накити. Ако говорим за връзка, за любов няма значение как изглеждаш, каква кола караш и колко си богат. Ако имаш приятелка и знаеш, че тя е с теб само заради материалното ти състояние, то по-добре да я нямаш. Това са курвенца-материалистки! Няма смисъл от една такава връзка. Може да имаш такава "приятелка", но само, за да я "паркираш" в леглото, но няма да ти е така хубаво, както с момиче, с което се обичаш. Единственото задоволение ще ти е "животинското" - задоволяване на нуждите, а НЕ на чувставата. Така мисля аз и съм сигурен в това, което казвам .
    mnogo mi haresva kak rasujdava6!!!! Koq zodiq si btw

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lady_90
    S usmivka
    s vun6en vid
    i da ne e glupav trqbva da moje da se govori s nego na vsqkakvi temi(TOVA E MNOGO VAJNO)
    Да, бе за всякакви теми. Да ти вярвам ли, че си говорите за термоядрен синтез?

Град
    tam!!! (love) ~>
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    9.Ако може да е дете на познат на баща ми/майка ми за да няма балади на тема "Искаш ли да се запознаеш с родителите ми?"
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!
    оле ти си мн зле!!!
    съгласна съм единствено за 3,5,8,10,12,13,14,15,16 и 17!за кво ти е да има характер като твоя,или пък да е известен в даскалото...пфффффф,мн зле!

Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!
    i az taka osven tva s roditelite spored men ne e vajno , su6ty i da malko ludi4ak ;] i po strstni4ak kato sme dvamcata ;] olee kakvi izkiskaniq praim 6e stresnem mom4ety a we budi takukav kakuvto si prosto luibovta 6e doide pri teb nai neo4akvany (taka si e naistina - li4en opit xax)
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Първо с общуване. Искам интересен и интелигентен събеседник, който не се притеснява да говори с мен и да бъде естествен. После евентуално с отношението си към мен - не обичам да ми се свалят звезди...особено в началото на дадено познанство, но обичам да се чувствам харесвана и желана. С увяжение, разбиране, умерен флирт и тн.
    +

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Определено не с мускули. Не че не ме кефят, просто реално не се впечатлявам от тях.
    +

чаровна усмивка

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Да става за приятел,другото е от самосебе си

Цитирай Първоначално написано от АнонименПотребител
    ami moga da ti kaja 4e na nqkoi hora (i na men) 4uvstvat sa mi po-nisko ot glavat ai korema....
    ta i takava i kakvato i da e vryzka se si e vryzka i si e dobre

Град
    някъде там...
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!

аааа ти на 12 ли си ?!?!?!?
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!

аааа ти на 12 ли си ?!?!?!?
    тцтцтц...и аз тва се питам Односно 17. искам да ти кажа,4е няма на4ин да не се карате просто е неизбежно...може да не е 4есто,но все пак ще има и каране Много филми гледаш май

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    Ми няколко неща:
    1.Външен вид
    2.Характер като моя
    3.Усмивката е важна
    5.Да се облича добре
    6.Да има мускули
    11.Да не пуши!
    12.Да не пие много!
    13.Да е романтичен!
    14.Да е мил,нежен,готин!
    15.Да ме обича!
    16.Да държи на мен!
    17.Да не се караме!

Тва е то общо взето!

лелееее моите изисквания са по-малко!!!! Искам да те питам намери ли си някой, който да отговаря на всичките !!!
    А мене питаш ли ме,като са двойно Е,готова съм на някои компромиси,ама става въпрос с какво впечатлява.Ето и някои от моите:
    1външност
    -дълга косичка да рамото някъде
    -дълги крака
    -висок(защото и аз съм)
    -широки рамене
    -плътни устни
    -големи очи
    -да не е космат
    ...
    2държание и други:
    -добряк
    -умен
    -с много интереси
    -да умее да разговаря по различни теми
    -с борбен дух(непримирим)
    -да си държи на принципите,въпреки всичко и всички
    -непокорен
    -шегаджия
    -да може да пие,БЕЗ да се напива,а ако пък не може-да не го прави
    -със секси поглед с дяволита усмивка 99%ще ме е спечелил
    -да не е лигав
    -да се нагоди с моя хумор и да носи майтап
    ...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си