Цитирай Първоначално написано от АнонименПотребител
Темата ми хареса и реших да напиша и собственото си мнение. Както при момчетата, така и при момичетата често се среща този проблем, въпреки, че ми се струва, че е по-често при момчетата(защото все пак и аз съм момче). Външният вид в никакъв случай неможе да бъде критерий според мен. Той е само едно "първо визуално впечатление". Случвало ми се е да забелязвам страшни мацки, след което да ги заговарям, за което съм съжелявал. То като и "лъхне" от устата простотия.. за какво ще да и е тази красота или пък скъпит дрешки и накити. Ако говорим за връзка, за любов няма значение как изглеждаш, каква кола караш и колко си богат. Ако имаш приятелка и знаеш, че тя е с теб само заради материалното ти състояние, то по-добре да я нямаш. Това са курвенца-материалистки! Няма смисъл от една такава връзка. Може да имаш такава "приятелка", но само, за да я "паркираш" в леглото, но няма да ти е така хубаво, както с момиче, с което се обичаш. Единственото задоволение ще ти е "животинското" - задоволяване на нуждите, а НЕ на чувставата. Така мисля аз и съм сигурен в това, което казвам .
ami moga da ti kaja 4e na nqkoi hora (i na men) 4uvstvat sa mi po-nisko ot glavat ai korema....
ta i takava i kakvato i da e vryzka se si e vryzka i si e dobre