Всъщност имам предположение защо ти се подиграват. Сетих се за няколко случая от гимназиалните ми години. Да е само заради ръста ти е малко вероятно - такива неща правят децата в 1-2 клас, тийновете са малко над тези неща по мое наблюдение.
Може би те не те харесват поради някаква друга причина, каквато и да е тя. Дори и поради липса на причина - някои хора просто биват заплювани като аутсайдери просто ей така.
Когато е налице такава обща антипатия, те започват да търсят начини да те нагрубят и в случая ръста ти е доста удобен за целта.
Мисълта ми е, че няма смисъл да се комплексираш заради височината си, а да анализираш ситуацията, да пуснеш малко разузнаване (близки хора, внедрени сред тях) и да установиш защо всъщност не те харесват.
След като установиш причината (или липсата на такава) имаш 2 варианта: ако е нещо сериозно, някаква грешка от твоя страна, да я поправиш. Ако е някаква простотия - игнорираш ги и си търсиш компания, което те приема такава каквато си и изобщо повече не се занимаваш с тях. Познавам човек, който се пребори с всеобщата неприязън по този начин. Те пак ще си говорят, но имайки покрепата на повече хора, на теб няма да ти пука.