- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За тройките
Лафих си оня ден с един авер и се заговорихме за това какъв процент от младежите в България са участвали в тройка. Та... правя анкетката, за да видим какво ще се получи![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Както казва един приятел: "Ъъъъъ... девятката брои ли се за тройка?"
![]()
Ne sam u4astvala i ne mislq i da u4astvam![]()
da uchastvala sam![]()
Тройката е просто .. Брутален секс... Аз съм против това.. Ако ще имаш полов акт с някой, най-добре е да е правене на любов а не просто едното ч*кане... Против съм... Освен ако някоя любовна тройка не го праи...И такива неща мога се случат в ш*бания ни свят...
Вие на хероин ли сте бе?
Не съм участвала. Пък и не обичам да деля..![]()
Ne sum![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
За теб знаем!Първоначално написано от nikoletata
Ти, май не само в тройки си участвала...
![]()
Не и за сега не бих.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не ! Нямам намерение да участвам !![]()
![]()
Не, не съм, но нямам и желание за това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не съм участвала, но някой ден може и да пробвам...![]()
mi..nesam..ama znae li se..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хм...3-ка не точно...абе да участвала съм![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
i as takaПървоначално написано от изгонена__от__рая
mai s tebe behme...
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Дали??Абе направо си бехме ниеПървоначално написано от cacegka_3a_cekc
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Да с най-добрия ми приятел и една готина мацка и я подлудихме много беше готино... Със сегашното ми гадже замисляме с още една мацка да го направим, за тези които си мислят че е брутално мога да кажа че ако е със хора на които дъриж е много готино![]()
Голям размер на картинката! /machoka/