- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13
Сестра ми е на 13 години и снощи е правила секс. Какво да я правя? Не мога да кажа на нашите. На лекар ли да я водя или да прави тест- направо съм в истерия?!
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"
Без презерватив ли е било? Свършвал ли е в нея?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
tova 4e e pravilq sex ne ozna4ava 4e trqbva da e bremenna pitai q dali e polzvala prezervativ,pogovori s neq no ne q uprekvai,qvno prosto e bila liubopitna za6toto edno dete na 13 god nqma nujda ot sex obqsni i nqkoi ne6ta i i kaji 4e o6te e mn rano![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Да бе... вкарай акъл на 13 годишно разгонено добиче, ако си нямаш работа...Първоначално написано от Sam90
Mission impossible!
Абсолютно!Първоначално написано от Sam90
АЗ също. Само че при жените грешките могат да имат по-сериозно последици, нали се сещаш?![]()
Tctctctctc nz ve4e kakvo da kaja za tez mani4ki momi4enca...Nz za6to sa precenili,4e na malki godini trqbva da se pravi sex...Emi ako go e pravila bez prezervativ po-dobre q zavedi da ne o4akvate semeistvoto iznenadi o6te na mladi godini....
PISNA MI VE4E OT IQ 6IBANI KURVETINI4KI
tva e super xubavo. estra 4e pravila seks na 13
po dobre na 13 ot kolkoto na 15 ili 16
Недей да бъдеш толкова сигурнаПървоначално написано от Luciferian
![]()
Takind an AIDS test. Hot doctor writing down:
A: Name?
M: Moly
A: Sex?
M: Hell yeah!
Няма как да съм сигурнА, защото съм МЪЖ!Първоначално написано от Moly
И кво му е хубавото бе умен?! Че от малки почват да се еб*т ли бе? На 13 години може да се наебе само една курва но лошото е че ранния секс става масово явление вече.Първоначално написано от fifa2007
Голяма гордост да се оправи на 13 .........
Абе има значениеТи не можеш да надуеш корема, а тя може.
![]()
Мисля скоро да се захвана да напиша една статия ще я озаглавя
ПЪТЯТ НА КУРВАТА
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Marik
\
/ \
/ \
/
Кажи кога и къде да си я намерим , като я напишеш! Интересно звучи.![]()
Бременността не е най-лошото, тя се предотвратява по-лесно, а от болести не се предпазваш като хората дори с презерватив.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
kakvoto i da i kaje6 nqma da i povliq 6toom e napravila edin pat gre6kata,nemoje6 da q spre6,no po dobre ne kazvai na va6ite 6toto 6te te namrazi,prosto i obqsni 4e ne trqbva da si lqga sas vseki i da izpolzva predpazni sredstva.podkrepi q...
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
az se 4udq kakvoa sesta i si kato si vidqla nakade otivat rabotite i ne si si pogovorila s neq za tezi neshta ........ sega sled dujd ka4ulka
Da no i se skarai 6toto na 13 da pravi6 sexПървоначално написано от iohanka_sladuranka
... Tva ne e nikak normalno i e mn kofti 4e decata v dne6no vreme se opravqt ot tolkova rano
....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Станало квото станало , сега единствено трябва да обясниш на сестра си че още ие твърде рано за такива неща. ( и дано те разбере )
Карай я на лекар щото може да има разкъсвания или нещо от тоя род .
И момичето питаше какво да прави а всички вие се отплеснахте да коментирате - НЕМОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВРЕМЕТО НА ЗАД !!!![]()
Първоначално написано от Анонимко
m kakvo moje da napravi sled kato sestra i ve4e ne e devstvena osven da q posavetva za bezopasniq sex i za tova da ne lqga s mnogo mom4eta.
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>