- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:На 13 съм и ми е 10см, малък ли ми е ?
pls otgovorete i daite komentar kvo mislite dali 10cm e malak za 13 godi6no mom4e !? i ako moje kajete na kolko ste i va6iq kolko cm e .
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
awe pi4 spoki,sq o6te si maluk a i...razberi 4e ne e nai-vajnoto kolko ti e,6tot moe da ima6 30 sm ama ako si pulno durvo pak nqma da dostavi tolkova golqmo ydovolstvie.Golqmo zna4enie imat i ostanalite ne6ta,kat celyvki na to4noto mqsto i t.n.Nedei da se sdyhva6 ot razmera-ne e nai-vajnoto! :P
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Ще порасне не се бой,
пък и по-важно е как "бачкаш" с него.
Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sam90
![]()
В нормите си споко![]()
Ще порасне ...няма къде да иде![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
не се притеснявай всички сме били така \/
и аз съм на 17 и на мен немие 14/15см , но какво да се прави.
и най важното - не забравяи че няма значение колко ти е голям, а как го използваш (това не узначава да идеш и да **** някое момиче разбирасе )
![]()
Има време.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
П.П. ЛоФ йА![]()
П.П.2. Мързи ме да пиша мойтУ мнение използвам тва на мойтЪ лУбоФНищо че и него го е мързяло да пише..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
xaxa kva anketa xax![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
I az s1m na 13 godina,ma moq e 14 sm :P
am mozuka kolko ti eПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Спокс![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
според мен за 13 годишен си неграмотен .Можеше да отвориш http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616 ..Там пише кое нормално кое средно..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Та ти си само на 13 успокой се малко няма зе да бързаш!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
То пише ама аз тая таблица нз как да я разбирам,особено като по дължина ме слага в една категория, а по обиколка ме хвърля 2 катерогий нагореПървоначално написано от ninsy
![]()
Стига с тези теми за размера,бре :P
Да, според мен за годините ти е добре, има накъде да расте още![]()
Но какво пускате само теми относно размера ви?
Ако му е писано, ще порасне, вие няма какво да направите по въпроса![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Moq e 10,4 i sam na 12. Mislq 4e razmera e normalen![]()