- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vijte tuk - help
zdraveite , kazvam se stefi i sam na 13 godini.
dnes se sybrahme az priqtelqt mi i oshte edno mom4e i napravihme troika, mislq 4e 4uvstvoto e strahotno.
dokato go pravehme ediniqt me 4u***e v du.eto a drugiq v p..kata
no izvednyj i dvamata svyrshiha v mene kakvo da pravq ?
na 15 godini sa i dvamata molq vi pomosht
Попитай майка си за съвет.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Порастни, това направи!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз пък мисля че си пак някво мазно лапе което си праи базици с форума и иска да злепостави женския пол...
mi macka,kfo da ti kaja,moe da se kaje 4e si i o6te malka za troika a i plus tfa e trqqlo da izpolzvate predpazni merki (prezervtivi)tfa 4e i dvamata sa se izpraznili v teb e o6te po kofti 6tot spored men 90% moe da si bremenna,za tfa zemi si kypi edin test za bremenost i ako si bremenna zemi vednaga nekfi hap4eta,ako ne iska6 sled 9 mes da si s dete na ruce!!!i dryg put zemi se zamisli malko nad deistviqta ti,6tot moe da naprai6 mn gre6ki
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
:P браво са ще родиш звяр с две глави и ще те оправи и той![]()
Mnogo si tupa !! Zako ne napravi 4-ka 1 v gyza drug v klitora i treti v ustata...i moje bi i oshte nqkoi v ushite...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Steefityyy
emi ko da ti kaja ti si porednata malketna prostitytka...nie tyk nemojem da ti pomognem...da si mislila predi da pravi6 kakvoto i da e bilo...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
секи мъж е звяр с две глави беПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами ние кво можем да направим?!?! Като си на 13 и се ебеш вече, ще си поемаш последиците. Пии постинор. И за кво пишеш по форумите, да се хвалиш ли? Еее кога порасна кога се научи да се върти гъза...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Искай съвет другаде...Примерно от тях Или както ти казаха от майка си![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Tц тц...голям проблем имаш... След като са те е*али в дупето шансът да забременееш е почти 100%,ти се благодари че вторият ти се е изпразнил в п****,а не в устата щото ако беше там можеше и с близнаци да забременееш..........
![]()
![]()
![]()
НЕ ВИ ЛИ ПИСНА В ТЕЯ ЕБАВКИ ВЕЧЕ....ЗАЩОТО НА МЕНЕ МН ПОЧНАХТЕ ДА МИ ПИСВАТЕ !!! ПОНЕ ИЗМИСЛЯЙТЕ ПО- ОРИГИНАЛНИ НЕЩА. ТВА С 13 ГОДИШНИТЕ И ТРОЙКИТЕ НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ВЕЧЕ !!!!
пфффф
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 10:03 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами ние кво можем да направим?!?! Като си на 13 и се ебеш вече, ще си поемаш последиците. Пии постинор. И за кво пишеш по форумите, да се хвалиш ли? Еее кога порасна кога се научи да се върти гъза...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз просто незнам какво да кажа .... освен ....![]()
![]()
![]()
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
aleandra mn me nakefi toq pytПървоначално написано от Aleandra
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love