- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта
какво ви в мнението за любовта и в какво се изразява тя[/list][/code]
Любовта е щастие.
Иэраэява се в доверие и хубави преживявания с любимият човек...
П.С:Тъпа,банална тема...
[size=7][b][u]fosse cos
mi za men edno ot nai-vajnite ne6ta v jivota e lubovta.a i tq moe da se dokaje po adski mn na4ina,ne samo 4rez sex,celyvki i pregrudki,a i ot malkite podara4eta,jertvite v imeto na lubovta...awe vuob6te hybavo e horata da se obi4at,makar 4e mn puti ot lubov boli i se leqt mnoo sulzi...![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Лично аз бих искал да няма любов...не искам никога да я бях изпитвал!Боли определено много боли от любовта...бих изтърпял всяка друга болка ако има човек до мен който да ме обича..но това ...не мога....
Любовта е супер чуство когато го има , но после боли страшно мн.
За това сам си е мн по добре \/
любовта не може да се опише с думи.. тя е повече от прекрасна.. живота е изграден от любов !![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
лубувта е MAJOR SHIT
Любовта е най-прекрасното чувство.Изразява се в правенето на компромиси, нежността и вниманието, което отделяш за любимия човек, доверието, което му оказваш и още много други неща.
Любовта е отровата, която всеки иска да пие. Болката, която всички искаме да изпитаме... Абе тя е най-прекрасното чувство, без което живота не би бил това което е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Любовта е различна за различните хора.
За мен тя е щастие. Носи ми невероятни преживявания, а чувствата са толкова силни, че понякога се замайвам от толкова много любов.
За други любовта е болка. Някои не искат да я срещат никога.
За мен любовта се изразява в дребните жестове, в една усмивка или целувка. Във взаимното уважение и доверие.
Имам обаче приятелка, която се обича безумно много с приятеля си, но постоянно се карат и заяждат. И колкото и гадно да се държат един към друг не могат да живеят без да са заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм зачената от любов и вярвам в нея. Нося я в себе си. Когато обичам, обичам истински. Живея, за да дарявам любов.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За мен любовта е едно мъчение. Несподелено чувство. Мъка ужас. Не ми вирви в любовта и тва е. Но не може без любов. Тя ни е нужна. Няма начин![]()
![]()
Любовта........често си мисля дали я изпитваме по един и същи начин-аз ти,той.Или при всеки е различно,така както ситуациите в които попадаме и хората в които се влюбваме са различни.Но определено ще я познаеш тя връхлита като буря и преобръща малкия ни свят,така че често не знаем кои сме и къде се намираме,водени единствено от желанието и копнежа по любимия човек.А споделената любов -по прекрасно изживяване и по голяма магия не познавам и я пожелавам на всички. :P