.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Нинянка
    Guest

Оргазъм на сън !?

Случвало ли ви се е подобно нещо ? Аз снощи сънувах някакви еротични неща и че правя секс с едно момче нали и изведнъж усещам в съня си как достигам до оргазъм и се събудих и май наистина бях достигнала до него възможно ли е само на психическа основа тоест на умствена както в съня ми стана или е било само плод на внушение?хммм

Guest
    То че е на психическа основа, така е. Но по всяка вероятност точно това се е случило... и аз съм получавала оргазъм насън

мокри сънища му се вика аз знаех за момчетата, ма не и за момичетата - обикновено се получава като си яко загорял
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    То че е на психическа основа, така е. Но по всяка вероятност точно това се е случило... и аз съм получавала оргазъм насън
    i az tei ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен
    Град
    Имам :)
    И аз за такова нещо при момичетата не бях чувал. Но щом при момчетата го има, защо да го няма и при момичетата.

Идиоти, при момчетата се случва, за да се изпразнят. Жената за да свърши, И трябва стимулиране.

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Някаде по Дунав
    Не.Не ми се е случвало...
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

eXtRa_pI4_16
    Guest
    sigurna li si 4e nqkoi ne se e vuzpolzval ot teb dokato spi6?ako iam6 ku4e purvo pomisli danebi da e to.

"Жената за да свърши, И трябва стимулиране." - e go `Death`Whore`` go napisa.

ot tova koeto `Death`Whore`` spomena i poqsni na nqkoi slaboumni si pravim sledniq izvod: momi4eto e bilo iz4ukano ot nqkoi ili ne6to dokato e spalo .

Цитирай Първоначално написано от eXtRa_pI4_16
    sigurna li si 4e nqkoi ne se e vuzpolzval ot teb dokato spi6?ako iam6 ku4e purvo pomisli danebi da e to.

"Жената за да свърши, И трябва стимулиране." - e go `Death`Whore`` go napisa.

ot tova koeto `Death`Whore`` spomena i poqsni na nqkoi slaboumni si pravim sledniq izvod: momi4eto e bilo iz4ukano ot nqkoi ili ne6to dokato e spalo .

xaxa mi moje momicheto da e sumnambul be...;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Всъщност тя най-вероятно се е събудила влажна. Което приемаме, че е възможно. Но това не значи, че е свършила.

Re: Оргазъм на сън !?

Цитирай Първоначално написано от Нинянка
    Случвало ли ви се е подобно нещо ? Аз снощи сънувах някакви еротични неща и че правя секс с едно момче нали и изведнъж усещам в съня си как достигам до оргазъм и се събудих и май наистина бях достигнала до него възможно ли е само на психическа основа тоест на умствена както в съня ми стана или е било само плод на внушение?хммм
    Разбира се, че е възможно, след като мъжете имат полюции през нощта, защо ние да не можем да получим оргазъм насън? Природата не е шовинист...

Природата си е пълен шовинист всъщност.

Интересно ми е момчетата да кажат дали са сънували секс, когато са имали полюции.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това малко не го разбирам как така на нас ни трябва стимулиране, а на момчетата не?
    Защо те да имат способността да свършат от нищото, а ние да не можем?
    Все пак знаете понякога колко истински изглеждат сънищата ?
    Напълно възможно е, сънят на момичето да е бил доста еротичен и да се е възбудила доста, и да е свършила ...
    Странна логика извадихте, която аз не разбирам, ако може да ми я обясните?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

За глухите камбаната не бие по 2 пъти. Обясних, ама няма кой да чете.

Е хубаво де, аз като съм получавала оргазъм по този начин, не си спомням да съм се стимулирала... даже е изключено. Не съм сомнамбул. А оргазъм чист си беше, защото се събудих кажи-речи в разгара му. И сега като се ровичкам в дебелата сексология, за която съм се абонирала в Интернет, виждам, че наистина е напълно възможно жената да свърши по време на сън. Бим-бам! Само не ме питайте какво сънувах тогава...

Не си спомняш, но може и да си го правила.

Според мен е много малко вероятно, ама много ще трябва да се задълбая в анатомията, за да го докажа. Добре, че не съм от мързеливите.
    Накратко - по време на бърз сън (когато се сънува) мозъкът отделя парализиращи вещества, които блокират временно някои нервни сигнали до мускулите. Това е доказано като безспорен факт. По този начин, ако човек сънува, че го гонят, ще се мята в леглото (защото някои от основните локомоторни процеси не са засегнати), но няма да хукне да бяга като луд. Затова понякога човек, когато сънува някакъв кошмар, има усещането, че не може да мръдне, за да избяга - мисля, че на всеки се е случвало. Не мисля, че съм била в състояние да се стимулирам, още повече че, както вече споменах, събудих се в разгара на оргазма си и се намерих в поза, която изключваше тази възможност - ръцете горе от двете ми страни и легнала по корем с опънати във разни посоки крака - като морска звезда.

Мъжът ми ме е стимулирал по време на сън - на сутринта не помнеше.

И все пак не е възможно според мен. По тази логика мога да свърша, ако си представям секс.

Аха, и за това е имало данни. Случвало се е - не на мен, но други са ми споделяли. Явно наистина няма невъзможни неща. Иначе благодаря за спорчето - обичам да споря с интелигентни хора. =D>

Guest
    тфа е като си яко загорял ... самозадоволявай се малко,ако няма кой,пуу ...

То и тук са писали какви ли не неща. Има един виц за един дядо, който отишъл на лекар и казал, че приятелите му казват, че им става, а на него не му ставало. Отговорът на лекаря бил: "Казвай и ти!"

Възможно е, възможно е И аз съм "свършвала" на сън!Много е яко!
    Странното беше, че правех секс, с човек, с който никога не сме били даже и на "Здрасти", просто се знаеме, кой кой е!
    Ама определено оргазма си беше супер

TheNightRider, явно аз не съм се изразила достатъчно добре и не си ме разбрал.
    Прав си за психологическата основа, разбира се. Моята идея обаче беше друга - с анатомически особености доказвах невъзможността човек да се стимулира по време на сън, а не възможността човек да свърши по време на сън. Иначе то си е ясно, че основният полов орган е мозъкът - той контролира нещата.
    Ей, сега се сетих за нещо - преди известно време в един епизод на "House M.D." (любим мой сериал и много правдив) едно момче в пълна упойка получи оргазъм в барокамерата. Май има някакво отношение...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    vseki pat se sabujdam to4no predi da svarsha
    Love you Kris !!!

Guest
    Няма невъзможни неща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си