- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер-употреба..?!
Абе секи вика..Малка ми е пишката..Вие отговаряте " да не ти пука къф ти , ти да не го искаш като на КОН?! Не е важно колко е дълга важно е как го използваш!" А КАЖЕТЕ КАКВО имате предвид с това КАК ГО ИЗПОЛЗВАШ?!?! Дали ше уцели дупката или не? дали ше свършва бързо или не ?!?! Дали ще е груб там долу или не ?! ОБЯСНЕТЕ! Благодаря на сички!
Ако всеки път първия път свършва за повече от 20 минути, доста жени биха се почувствали зле.Първоначално написано от Сиско
Да, и това става...като идея. Обаче една харесва грубичко и бързо, а друга - нежно и бавно.Първоначално написано от Сиско
Жените са различни. Добрият партньор е този, който знае какво ти харесва и се интересува от твоето удоволствие.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
em spored men e vajna goleminata za6toto ako nqkoi e s prekaleno malka nqma da se vuzbydq kolkoto s edin golqm hyi v pytkata![]()
Първоначално написано от Анонимко
Личи си колко ги разбираш нещата сигурно си на 14-15 години.
От майката на един авер съм чувал че на жената са и достатъчни 7 или 9 санта а пък другото е чиста лакомия.А пък в крайна сметка ко е някой некадърник и 30 санта да има и да та лашка по неговия си калпав начин не виждам как ще ти е добре.Ама все пак ти си знаеш.
А по темата:Виж ся мой "Как го използваш" си няма точно определение.Тва е поведението ти в леглото.Тряя да видиш как и харесва на момичето и да го правиш така че и на двамата да ви е готино а не само ти да си "чешеш пишката" а тя да са чуди кога ще свършиш.
Бе накратко повече наблюдателност и без егоизъм![]()
Това със 7-те сантиметра не е съвсем така.
Йеп... размера определено има значение. Но значението му не е толкова голямо, защото не е определящо. И най-вече - малкият размер може да бъде компенсиран, докато ако си зле в леглото - това е много по-трудно за коригиране
Питаш какво значи това как го използваш. Добре... съпостави кретен, който за три минути е свършил, егоист, незаинтересован от удоволствието на партньорката си... ми и с 20 да си (макар че това на повечето жени ще им дойде в множко), пак няма да възбудиш жената както трябва.
Съпостави го с нежен любовник, отдаващ се на жената до себе си, чиято основна цел не е да влезе и да започне да помпа за свой кеф. То това е цаката - да правиш за жената това, което й доставя максимално удоволствие. Да знаеш как да я докосваш, как да я целуваш, да умееш да си играеш с нея и с желанието у нея. Това идва с времето и с опита.
Както ти казаха вече - добрият партньор се интересува от твоето удоволствие. Идеята да ти е готино от това, че на другия му е добре![]()
Наистина е без особено значение какъв ти е инструмента, защото така или иначе не можеш да угодиш на всички. При момичетата има разлики. Едни са по-широки, други по-тесни. Има по-дълбоки и по-плитки и т.н. Така, че тая работа с размера си я избий от главата. Просто с времето ще те научиш да създаваш удоволствие не само на себе си, ами и на момичето с което си.
ako e s golqm i neznae kak da go izpolzva 6te se nau4i ama ako e s malyk nqq mu porasne
Първоначално написано от vvs_go
![]()
Така е.. ;Р
Вие на хероин ли сте бе?
Леле, един човек да знае за какво става въпрос.Първоначално написано от experiment_m
ne e vajno kolko e dulga vul6ebnata pru4ka...a kolko e vul6ebna![]()
Ако не сте били в час по биологиа да ви кажа аз сега господина ко каза за размерите че нямат значение защото влагалището на жената е само 9 сантиметра маи толкова беше ако греша ме поправете.
Първоначално написано от Сиско
бахти комплексаряне слушай кво ти говорят другите бъди уверен в себе си...аз ако ти кажа че си тъп кво ще питаш как да поумнееш ли
най важното е самочуствието ти друго няма значение
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
Възможно е и да не е така.Аз казвам тва дет съм чувал.Пък и в крайна сметка няма как да знам със сигурност дали е верно![]()
hahah 7 santa bili dostata4ni..
e kvo da gi pravq ostanalite 20 sm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента много малко хора мислят по този начин,все повече се изкривява разбирането за секса в света.В момента нашето поколение (на 17 съм) чесно да кажа много рядко съм срещал момиче,което да знае какво иска,но това като че ли го осъзнават в по-напреднала възраст.По точно те си мисля,че знаят какво искат,а се оказва че са в някакъв техен свят заобиколен от перфекционистиката на тяхното общество в което живеят.Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз съм държал на малко момичета истински,но когато съм бил с тях винаги първо съм мислел за тяхното удоволствие и после за моето,защото си мисля че ако даваш на човека до себе си всичко,той би ти отвърнал със същото.Евала на такива хора като вас 2мата евала и на менехора ще станем,а това е доста рядко срещано. :P
![]()
Забвавих да добавя в горния ми пост...ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО КАК БИ РЕАГИРАЛ ДРУГИЯ И КОЛКО ДЪЛГО БИ ПРОДЪЛЖИЛА ЕДНА ВРЪЗКА ОСЛАНЯНА САМО НА СЕКС БЕЗ ЧУВСТВА..