Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Цитирай Първоначално написано от experiment_m
Наистина е без особено значение какъв ти е инструмента, защото така или иначе не можеш да угодиш на всички. При момичетата има разлики. Едни са по-широки, други по-тесни. Има по-дълбоки и по-плитки и т.н. Така, че тая работа с размера си я избий от главата. Просто с времето ще те научиш да създаваш удоволствие не само на себе си, ами и на момичето с което си.
Леле, един човек да знае за какво става въпрос.
В момента много малко хора мислят по този начин,все повече се изкривява разбирането за секса в света.В момента нашето поколение (на 17 съм) чесно да кажа много рядко съм срещал момиче,което да знае какво иска,но това като че ли го осъзнават в по-напреднала възраст.По точно те си мисля,че знаят какво искат,а се оказва че са в някакъв техен свят заобиколен от перфекционистиката на тяхното общество в което живеят.
Аз съм държал на малко момичета истински,но когато съм бил с тях винаги първо съм мислел за тяхното удоволствие и после за моето,защото си мисля че ако даваш на човека до себе си всичко,той би ти отвърнал със същото.Евала на такива хора като вас 2мата евала и на мене хора ще станем,а това е доста рядко срещано. :P