.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Въпрос

ГостЧе
    Guest

Въпрос

Значи ... имам малко въпросче , че нещо ми се върти в главата При баба и дядо съседското момиче е от ромски произход (бащата е от ромски , майката - българка) . Но това момиче (както и останалите от тяхното семейство) не може по нищо да се познае че е от ромски произход ... Тя не е като повечето роми - не мирише , не краде , не лъже , не носи някакви дрехи десета употреба , не рови в гюмовете и т.н ... единственото , по което може да се познае че е ромка , е черната кожа ... та това момиче вече от доста време ме сваля , сигурен съм че ме харесва ... Е , мина малко време и аз започнах да се вглеждам в нея ... Мина още малко и я харесах доста ... та сега постоянно (тей де не баш постоянно) мисля за нея ... И въпреки че много я искам , не мога да тръгна с нея - не върви да ходиш с циганка ... та сега какво да правя ... дали да й кажа че я харесвам , дали да й предложа да се срещаме тайно , дали само да й намекна нещо или да не предприемам нищо ? Айде помогнете че ми се обърка главата

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    е ся не е хубаво да бъдем расисти,за любовта няма граници.щом я харесваш много и ако наистина си заслужава,действай и да не ти пука кво ти казват другите.ако пък можеш без нея и просто е някакво увлечение и това,че е от ромски произход те притеснява,спри да мислиш за нея и си намери друга.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    lovech
    emi sam trqbva da si precenish dali si gotov da ponasqsh horskite kritiki 4e hodish s romka,zashtoto sam sigurna che shte ima.no mislq 4e da i predlojish da se sreshtate taino e mn naglo-vse edno da i kajesh v ochite "e sram me e da ida s teb nqkude,kudeto moje da ni vidi nqkoi...". v kraina smetka vsichki sme hora na tozi svqt i ..uspeh
    Ne iskam mnogo, iskam vsichko...

Ами ти сам трябва да прецениш дали хорското мнение е от толкова голямо значение за тебе.След като момичето не е типична циганка не виждам нищо лошо във евентуалната ви връзка но това ще решиш само ти.Помисли добре и избери.А колкото до тайните срещи-не го прави в никакъв случай.Така тя ще се чувства гадно че те е срам от нея.
    just a kid۵

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако те е срам от нея, по-добре въобще не се захващай. Има и други момичета. Ще си намериш някоя, която да ти приляга повече.

Повече от фен Аватара на suantito
    хайде хайде всички плащаме данък обществено мнение такаче няама смисал да му казвате че ако не му пука какво казват другите да тръгва с нея. сега зависи също колко е черничка ако е мулатка иди доийди ама ако е доста черничка..... пак защо баш на нея си се спрял колко хубави момичета има но ти си решаваш

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен
    Град
    София
    Според мен няма нищо лошо да сте эаедно.Ако ти я харесваш и тя теб,эащо не?Не се интересувай толкова от хорското мнение,живей своят живот както ти харесва!А и ти самият каэа ,че момичето е от добро семейство,эначе какъв е проблемът?Дори може да не прави впечетление?Стига с тоя пуст расиэъм,не го мисли толкава и не си пропилявай шанса ,эащото после ще съжаляваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    ako ne e dostaty4no specqlna za da se abstrahira6 predrazsydycite si i horskite prikazki zna4i ne si struva..pone spored moitte razbiraniq..uspeh
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Е ням лошо...Щом се обичат младите що да не се вземат?!? Но ако те е срам от нея недей се захваща!!!

mi....az bih te posuvetvala da ne se zanimava6.....moje i da ne prili4a na romka....ama si ima ciganska kruv.....romite sa si romi....puk...ima mn hubavi momi4eta....ne mislq 4e trqbva da se zahvashta6 to4no s romka
    Muzikata e lubov,ritama e suprovot,a dvete spleteni zaedno olicetvorqvat moq jivot.....!

Супер фен
    Ето за тфа затъва България!Българи и цигани заедно тцтцтц срам срам срамммммммммммммммммммммм ммм!!!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на Barbie
    Да й предложиш да се срещате тайно? Дете-идиотче! Или бъди с момичето като уважаваш нея и произхода й, или я остави на мира и не я обиждай.

Град
    sofiq
    ако мислиш да се срещате таино-тва си е чист расизъм.какво ако е ромка -значение има само юбовта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си