.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: SPe6nO pomognete

SPe6nO pomognete

molq vi kajete mi kak da si hvana gadje tolkova pati probvah no ne stana.

Хахахаха...
    Само такъв въпрос нямаше в тоя Форум
    Ми как ...? Ей така мн лесно...като си харесаш някое момченце и то те хареса и си готов (не не си има още ама нека пораснеш още малко и сам ще разбереш как стоят нещата )
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Хахахаха...
    Само такъв въпрос нямаше в тоя Форум
    Ми как ...? Ей така мн лесно...като си харесаш някое момиченце и то те хареса и си готов (не не си има още ама нека пораснеш още малко и сам ще разбереш как стоят нещата )
    az nesam mom4e

пъпво на колко си и какво толкова правиш че не те искат момичетата ?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Смех смех смех Брато стегни се! Кви са тия тъпи въпроси. То не става така. Първо трябва да си харесаш някоя и после да я свалиш и така. Няма тактика която да ти кажем да сваляш с нея.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Всичко е въпрос на личен подход. За съжаление няма опътване. Не знам на колко си и трудно ще ти дам точно решение. Но щом ти не можеш сама да направиш първата крачка, изчакай момчето да я направи. Сезона е перфектен за това пък. Къси поли, прилепнали дрешки, ефектни гримове и прически ще ти помогнот в начинанието. Най-важното е да прекарваш коклкото е възможно повече с момчето, което си си харесала. А ако още няма такъв излизай по-често в по-голяма компания, ходи по купончета и т.н. Все някой ще се престраши. Айде успех.

Първо можеш да поработиш върху визията си.Но за съжаление само това няма да ти свърши работа.Как си с обноските,може би там нещо куца,или просто не попадаш на подходящи момичета.

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Смех смех смех Брато стегни се! Кви са тия тъпи въпроси. То не става така. Първо трябва да си харесаш някоя и после да я свалиш и така. Няма тактика която да ти кажем да сваляш с нея.
    awe az ne sam mom4e we

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от SOSICK
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    awe az ne sam mom4e we

Опа момиче ли си Нещо съм много отнесен значи. Сори за грешката.

Тогава на първо време махни ВЕ то

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе като погледнах то всички са те помислили за момче. Пък и то кой очкава такова нещо от момиче

Cicofilii
    Guest
    za da si fane6 nekoi batko trqbva da hoi6 po ulicite kato 4alga pevica.kolkot poe4e se vijdat cicite tolkoa poe4e mom4eta sa lepat, a ako i si s super kusa poli4ka v kurpa ti e vurzan celiq grad

Супер фен
    Така насила не става е !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, както каза някой горе-няма наръчник за тая работа.като си харесаш някое момиче, действаш по въпроса.Това, че не е станало с някои, не означава, че няма да се случи следващият път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си