.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Обърканата
    Guest

Объркана съм

Значи аз изпитвам едни по- силни чуства от харесване към един мой съученик. Не сме първи приятели с него , но често си лафим . А толкова много го обичам...
    Проблемът ми е , че се страхувам ако евентуално си призная чуствата , че той ще се отдръпне.Вече нищо няма да е същото - няма да си лафим и все ще ме избягва /поне аз така си мисля/. Какв да правя ???

Град
    Milano , Italy
    Започни малко по-малко , в началото леки намеци , ако видиш , че поддава продължаваш , ако видиш че "неебава" , просто си оставате приятели и това е : )
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Не виждам друг изход освен да му кажеш че го харесваш...Наистина мисля че това е най доброто нещо което можеш да направиш в този случай.Колкото до това че може да се отдръпне-ако го направи поне ще знаеш как стоят нещата и ще го забравиш без да си даваш надежди че нещо може да стане между вас
    just a kid۵

Град
    Ibiza
    Ако чакаш той да се сети може до тогава някоя да ти го открадне. Така че действай, да не ти пука
    момче съм бе!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Почни да му обръщаш по-специално внимание. Прегръдки /можеш уж да се подпреш на него и да се заиграеш с косата му/ и закачливи целувки по бузката за здрасти могат да го накарат да се позамисли. Ако мислиш, че това не ти е присъщо действай направо. Няма какво да губиш, освен самообладание разбирасе.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми по добре действай. Действай постепенно но действай. Ако не го направиш ще съжаляваш.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми не смятам че е добре да му кажеш направо: Харесвам те нз си ко, защото той може да се отдръпне. Затова прави му намеци и така. Накарай някой общ познат да го попита за теб нещо и като разбереш какво е казал, ще можеш да решиш дали да му кажеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Еее, не се научихте бе мама му стара. Казва се "НАПОСЛЕДЪК съм много объркана" !

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Еее, не се научихте бе мама му стара. Казва се "НАПОСЛЕДЪК съм много объркана" !
    хахаха...
    иии....

ХАХАХАХА

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ми не смятам че е добре да му кажеш направо: Харесвам те нз си ко, защото той може да се отдръпне. Затова прави му намеци и така. Накарай някой общ познат да го попита за теб нещо и като разбереш какво е казал, ще можеш да решиш дали да му кажеш.
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    ПрепоРъчваМ ти Да дейсТваш таКа: наМек,
    отДръпване, наБлюДение, преЦенка, наМек, отДръпваНе, изЧакване.ДейСтва аКо и тоЙ иЗпитва неЩо къМ теб.Ако е неЕбателен...съЖаляваМ за поЛожениТе уСилиЯ
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си