- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм
Значи аз изпитвам едни по- силни чуства от харесване към един мой съученик. Не сме първи приятели с него , но често си лафим . А толкова много го обичам...
Проблемът ми е , че се страхувам ако евентуално си призная чуствата , че той ще се отдръпне.Вече нищо няма да е същото - няма да си лафим и все ще ме избягва /поне аз така си мисля/. Какв да правя ???
Започни малко по-малко , в началото леки намеци , ако видиш , че поддава продължаваш , ако видиш че "неебава" , просто си оставате приятели и това е : )
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
Не виждам друг изход освен да му кажеш че го харесваш...Наистина мисля че това е най доброто нещо което можеш да направиш в този случай.Колкото до това че може да се отдръпне-ако го направи поне ще знаеш как стоят нещата и ще го забравиш без да си даваш надежди че нещо може да стане между вас![]()
just a kid۵
Почни да му обръщаш по-специално внимание. Прегръдки /можеш уж да се подпреш на него и да се заиграеш с косата му/ и закачливи целувки по бузката за здрасти могат да го накарат да се позамисли. Ако мислиш, че това не ти е присъщо действай направо. Няма какво да губиш, освен самообладание разбирасе.![]()
Ми по добре действай. Действай постепенно но действай. Ако не го направиш ще съжаляваш.
Ми не смятам че е добре да му кажеш направо: Харесвам те нз си ко, защото той може да се отдръпне. Затова прави му намеци и така. Накарай някой общ познат да го попита за теб нещо и като разбереш какво е казал, ще можеш да решиш дали да му кажеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еее, не се научихте бе мама му стара. Казва се "НАПОСЛЕДЪК съм много объркана" !
хахаха...Първоначално написано от Digital
иии....
ХАХАХАХА
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от Iv4eTy
Let The BEAT Control Your Body
ПрепоРъчваМ ти Да дейсТваш таКа: наМек,
отДръпване, наБлюДение, преЦенка, наМек, отДръпваНе, изЧакване.ДейСтва аКо и тоЙ иЗпитва неЩо къМ теб.Ако е неЕбателен...съЖаляваМ за поЛожениТе уСилиЯ![]()
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...