.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Trqbva mi pomo6t

Цитирай Първоначално написано от Neoo
    demek mi e predlojila prosto sex
    Да, както описваш нещата, вероятно ти е предложила само секс, но пък може и да те харесва!

:P
    Guest

:P

T`va za kafeto i filma e nai-dobre i nai-to4no!!No razbirase ako tq e tolkoz mn zagorqla i e po-golqma i opitna ot teb 6te napravi pyrvata kra4ka,no v protiven slu4ei se postarai malko po-ve4e vse pak si na 16!!!

vupros kum momi4etata na kakva tema da zapo4na razgovor za da q predrazpoloja da kaje kakvi sa i namereniqta ili pone da mi namekne

pitai q dali si ima gadje,ot kolko vreme ne e praila sex i dali iska s teb...uspeh i nedei da se sramuva6

Re: Trqbva mi pomo6t

dnes bqh na kafe s nqkolko aver4eta no s nas be6e i edno momi4e sus koeto se poznavam samo ot nqkolko dni. ta rabotata e tam 4e dokato sus drygite igraehme darc tq sede6e sama na masata az otidoh da si vzema cigarite i sednah za malko i taka dokato bqhme samo dvamata tq mi izrusi 4e bila mnogo zagorqla ot mesec i ne6to ne e e bila e...la. az sum o6te neopiten v tiq ne6ta na 16 sum no ne sum mnogo v 4as sus tiq nameci i neznam kak da go tulkyvam tova i kakvo da pravq za6toto momi4eto e mnogo priqtno ne e model no si ima 4ar ,vesela e, i nikoga ne mi e bilo sky4no sus neq. cql den hodq kato odaren s mokur parcal molq vi pomognete mi s za6toto neznam kak da tulkyvam tova i kakvo da pravq.

mi momi4eto ti prelaga sex...vseki bi se setil...aide davai
    За света може да си един, но за някого ти си света!

blagodarq za pomo6ta na vsi4ki ve4e sme v po vi6a stepen priqteli ako moga taka da se izrazq . a tova neino izkazvane ne e bilo prosto predlojenie za seks a nqkakuv 6antav na4in (koito taka i ne razbrah) da mi kaje 4e ima nqkakvi interesi kum men.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си