.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Мъжки прашки

Мислите ли че е редно мъжете и момчетата над определена възраст да носят прашки.Моля обосновете се.

Мъжът е грубото, агресивно, брутално начало. Прашките не се свързват с това.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Но все пак аз не мисля че прашките са нещо абсолютно само за жени.

Град
    София
    Гадно е... ! Само тва ще кажа...
    Вие на хероин ли сте бе?

...както и сутиенът Твоя работа, аз не карам никого да мисли като мен и не спирам никого да ги носи.

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мъжът е грубото, агресивно, брутално начало. Прашките не се свързват с това.
    Хаха, съгласен! Все пак - зависи!

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Гадно е... ! Само тва ще кажа...
    Гадно ли?! Ти беше на 14 нали?

...както и сутиенът Твоя работа, аз не карам никого да мисли като мен и не спирам никого да ги носи.
    Абе, на мен ли ми се спи много или? Доколкото разбирам става въпрос мъжът да обуе прашки при определени случаи - не да ги носи ежедневно. Иначе ясно - аз също се дразня на травестити!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Защо пък да не носят..? Не за ежедневието разбира се, но от време на време, когато ще има бурни нощи.. На мен ми харесва..

Определено няма да се възбудя от мъж с прашки, по-скоро ще умря от смях. Иначе замислете се, че ако човек започне да ги носи за специални случаи, лесно ще се стигне до ежедневие.

Що пък реши че само травеститите носят прашки.Има най-обикновени хора който носят прашки просто така.

Мъж с прашки-ПЕДЕРАСТ
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Как се носят прашки "просто така"? Странен израз. Жартиери просто така носят ли се например?

Lestat357
    Guest
    Определено няма да се възбудя от мъж с прашки, по-скоро ще умря от смях. Иначе замислете се, че ако човек започне да ги носи за специални случаи, лесно ще се стигне до ежедневие.
    Ти не, но някой биха... Да се стигне до ежедневие е твърде малко вероятно!

Цитирай Първоначално написано от Damn
    Що пък реши че само травеститите носят прашки.Има най-обикновени хора който носят прашки просто така.
    Това не беше сериозно! Все пак - кой носи прашки "просто такa", ежедневно? Колко такива хетеро(или дори би-) сексуални мъже познаваш?

ахах не ама по тази логика боксерки просто така носят ли се.Може просто човека да си харесва прашките.А и познавам един приятел на около 40 е жене е от 12-13 години и поне от 5-6 години си ходи само с прашки.Не е нито гей нито травестит нито никъв.Съвсем нормален човек.

Това го споменах. Изказах собствените си предпочитания.

Lestat357
    Guest
    ахах не ама по тази логика боксерки просто така носят ли се.Може просто човека да си харесва прашките.А и познавам един приятел на около 40 е жене е от 12-13 години и поне от 5-6 години си ходи само с прашки.Не е нито гей нито травестит нито никъв.Съвсем нормален човек.
    Абе има една малка разлика, не мислиш ли? Боксерките все пак са мъжко бельо. Ок, познаваш един той за мен е по-скоро изключение. Да не кажа доста голямо изключение(особено за тук). Хора всякакви.

Това го споменах. Изказах собствените си предпочитания.
    Приема се! То всички това правим, но останах с впечатление, че се опитваш да обобщаваш, затова те цитирах. Когато обобщавам се стремя да съм по-обективен. Ама то точно пък в тази тема ли.

Na wseki kvoto mu e udobno tova da nosi nqma znachenie mnenieto na drugite kvo mislqt...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Както кажете.Аз не съм пробвам да нося прашки и не знам дали е удобно.Вие какво ще кажете ?

Emi to i az ne sum probval.. taka che nqma kak da znam kak sa.. pitai nqkoi momiche..;] sigorno se svikva shom sichki F gi nosqt...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Свиква се, ако нямаш топки и пенис, които трябва да вкараш в малко триъгълниче плат.

Lestat357
    Guest
    Както кажете.Аз не съм пробвам да нося прашки и не знам дали е удобно.Вие какво ще кажете ?
    Дай да уточним какъв ти е въпроса? Дали е редно да си носил(т.е. обувал, но при "специални случаи") прашки или дали е редно да се носят прашки по принцип? Или и двете?

Обувал съм веднъж аз лично - не съжалявам, но надали ще повторя. Ти как мислиш удобно ли е?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Свиква се, ако нямаш топки и пенис, които трябва да вкараш в малко триъгълниче плат.
    Е, те мъжките си имат място за атрибутите...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Дай да уточним какъв ти е въпроса? Дали е редно да си носил(т.е. обувал, но при "специални случаи") прашки или дали е редно да се носят прашки по принцип? Или и двете?

Обувал съм веднъж аз лично - не съжалявам, но надали ще повторя. Ти как мислиш удобно ли е?
    ЛЕСТАТ ДРАЗНИш МЕ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Виждала съм ги, но пак ми изглежда недостатъчно. Като сутиен, от който половината ти цици излизат отдолу.

Nai dobre kato mene... lqtoto bez belio... puk zimata po bekserki

Аз не съм за това питам дали е удобно.А както казаха преди мене те си имат място и всичко се побира в тях.А и за ежедневно носене защо пък не ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си