- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата
Искам да попитам момчетата бръснете ли се при слабините и трябва ли да го правите или не е задължително.
Въпрос на лично желание. Според мен е по-приятно, когато оная ми работа е скинар.![]()
По-готино е да се бръснат, щото по принцип там са на рядко ама са едни дълги... може чак да ги заскърцаш със зъби, ако изобщо не си ги минавал![]()
Даже и под тях се бръсне и става муцка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Задължително не, но желателно. Ще разбереш до няколко години защо и ти. Пре мен вече е навик и го правя от толкова дълго, че не мога да си спомня как е било преди. С други думи - бръсни!Първоначално написано от Анонимко
![]()
6te otgovorq na vuprosa ti s vupros. ti kak bi se po4yvstval i kakvo bi si pomislil ako vidi6 nqkoq kosmata p****a kakvoto ti 6te si pomisli6 tova 6te si pomisli i momi4eto ako te vidi kosmat.
Est, che da;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Определено трябва да го бръснеш! Преди време не го бръснех ам със малка ножичка ги подкастрях () После почнах да го бръсна със бръснарско ножче за еднократно ползване (постоянно ги рекламират). Първият път като почнат космите да стават към 2-3мм, вечер кат заспиш почва мн гадно да сърби, ама после е нормално не се усеща! Много е желателно да се бръснеш!
![]()
![]()
ako iska6 na gadjeto 6ot e kurva ti da i e gadno ne go brasni i q karai da ti go lapa kosmqsal,a ako ne si se i kupal ot 1 sedmica topkite ti kat se sparvat i 6e i smardi na frenski parfium
Ами какво да ти кажа - желателно е да го правиш. Не само защото повечето жени го предпочитат, но и заради теб самия. Сега налягат жегите и не искам да си представям след един уморителен ден на стадиона като се прибереш какво е отдоло, ако си с храсталакНе е нужно да махаш сичко...може да оставиш малка лентичка или нещо такова - забавно е
![]()
минаам сичко с бигчето и е харабия.. ама некаде през 2 седмици..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !