.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Моля отговорете

Искам да попитам момичетата на колко от вас им се е случвало да пръднат по време на секс

Град
    Варна
    На мене не ми се е случвало!ХаьхаьхХЬАХхьха
    Тцтцтц.....боже на къде тръгна света.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

i az ne sum se izturvala ama mi se e slu4valo da izliza sex ot vaginata interesnoto be6e 4e na men mi be6e neydobno a na mom4eto ne :s kakto i da e.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    аз пък искам когато чукам някое момиче, то дами се изсери отгоре. ще е много готско според мене де

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    i az ne sum se izturvala ama mi se e slu4valo da izliza sex ot vaginata interesnoto be6e 4e na men mi be6e neydobno a na mom4eto ne :s kakto i da e.
    извинямайка Маринка но били обяснила как така ще изилаз секс от вагината по темата не не ми се е случвало
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

:P
    Guest

pff

Lele...ne mi se e slu4valo,dano i da ne se slu4va....ujas..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    извинямайка Маринка но били обяснила как така ще изилаз секс от вагината по темата не не ми се е случвало
    Po wreme na sex da izliza wuzduh ot waginata .. twa imashe predwid I na mene mi se e sluchwalo ... mnogo se smeq kato stane taka
    A inache ... da sum se izpuskala ... ne ne mi se e sluchwalo.

am da za vuzdyh imah predvid ama si misleh 4e temata e ebavka i vikam i az da se ebavam 6toto tva mi doide na akula.naistina mi se e slu4valo da izliza vuzdyh , a za toq deto pisal da my se izsere priqtelkata mi nakarai q be pi4 tq 6e se napune i gotovo
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Тоцата
    Guest

...

И на мен ми се е случвало от на приятелката ми "малката" както ние я наричаме да излезе въздох,даже пич можеби и при теб случея е такъв но ти си помислил,че се е изпуснала

Град
    Sofia
    Ми на приятелката ми редовно се случва , точно поради факта че и вкарвам въздух
    Ама това не притеснява нито нея нито мен
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Ми на приятелката ми редовно се случва , точно поради факта че и вкарвам въздух
    Ама това не притеснява нито нея нито мен
    От анален ли? По темата-не и се е случвало ама и излизаше въздух от вагината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си