- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля отговорете
Искам да попитам момичетата на колко от вас им се е случвало да пръднат по време на секс
На мене не ми се е случвало!ХаьхаьхХЬАХхьха![]()
Тцтцтц.....боже на къде тръгна света.....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
i az ne sum se izturvala ama mi se e slu4valo da izliza sex ot vaginata interesnoto be6e 4e na men mi be6e neydobno a na mom4eto ne :s kakto i da e.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
аз пък искам когато чукам някое момиче, то дами се изсери отгоре. ще е много готско според мене де
извинямайка Маринка но били обяснила как така ще изилаз секс от вагинатаПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
по темата не не ми се е случвало
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Lele...ne mi se e slu4valo,dano i da ne se slu4va....ujas..![]()
Po wreme na sex da izliza wuzduh ot waginata .. twa imashe predwidПървоначално написано от ЦвЕтИт0
I na mene mi se e sluchwalo ... mnogo se smeq kato stane taka
A inache ... da sum se izpuskala ... ne ne mi se e sluchwalo.
am da za vuzdyh imah predvid ama si misleh 4e temata e ebavka i vikam i az da se ebavam 6toto tva mi doide na akula.naistina mi se e slu4valo da izliza vuzdyh , a za toq deto pisal da my se izsere priqtelkata mi nakarai q be pi4 tq 6e se napune i gotovo![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И на мен ми се е случвало от на приятелката ми "малката" както ние я наричаме да излезе въздох,даже пич можеби и при теб случея е такъв но ти си помислил,че се е изпуснала![]()
Ми на приятелката ми редовно се случва , точно поради факта че и вкарвам въздух
Ама това не притеснява нито нея нито мен![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
От анален ли?Първоначално написано от love_girls
По темата-не и се е случвало ама и излизаше въздух от вагината.
![]()