- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е?
Възможно ли е човек да се влюби в 3 момичета едновременно? Не баш влюбване ам да те кефят супер много. Нещо като да ги харесваш и трите?![]()
Брато, и 10 да са пак може да им се кефиш, тук говоря за сексуално. Но за влюбване в 3, голямо сърце трябва да имаш.
6tom ima cici i putka na4i moe da te kefat.kolkoto pove4e 4ifta cici tolkoa po dobre
Привличане към три може.Да се влюби не може.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Абсурд да става въпрос за влюбване. Това, че те кефят незначи че си влюбен. Ако обичаш обичаш една не 3, 5 или т.н.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Opredeleno Ne si Vluben...Mojebi Si Jenkar...Abe Izberi si edna i da se prikluchva![]()
![]()
![]()
Хахаха
Поздрав
To i az im se kefq na vsichki hubavi macki.. no sum vluben samo v 1..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Привличане и харесване да, но любов не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Възможно е ами!Що за въпрос?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не, не е възможно.Когато обичаш-обичаш само един човек.Говорим за истинска любов, а не като в твоя случай-просто кефене и харесване.Така можеш и 10 да харесваш.![]()
Може би обичаш само една от тях,но си объркан от хубостта на другите две.Сърцето ти трябва да покаже коя е наистина любовта от тях,а не п......а ти!!![]()
..............