- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато той е далече...
Благодаря ви много за разбирането.
Собственост на Canis_Dirus
мила.. знам какво ти ене съм се виждала с момчето, което обичам от повече от половин година.. ходихме малко повече от 2 год. и скъсахме, но аз мисля за него всеки ден.. знам какво ти е.. но все пак вие се разделяте за малко и после ще сте отново заедно.. мисли положително.. не се притеснявай - щом се обичате няма да има проблем..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Често ми се налага да заминавам .. вярно за не повече от 2 седмици, ама никога гаджето ми не приема нещата, както вие разсъждавате. Винаги ми се кара защо заминавам, защо съм толкова гаден, защо й го причинявам, как и било гадно. Нима на мен не ми е гадно. Ама, както и да е. Всичко минава и се преживява не се безпокой.. ако го обичаш ще го чакаш много повече от 4 месеца. Иначе разсейвай се .. учи излизай с приятели. Пиши ми писма, и-мейли, абе всико,каквото се сетиш. Бързо минава времето, когато си влюбен.
Cuddly и всички други мацки- разбирам ви, момичета, и аз съм така от днес.И аз сега пуснах тема, понеже не потърсих предварително подобна
![]()
Та приятелят ми замина днес на студентска бригада в САЩ за 4 месеца. Последните дни бяхме все заедно, правихме страхотни неща, като в приказка. До днес тайно мислех, че повече съм привързана към него, отколкото го обичам.Но, ето, едва от няколко часа не е в България и вече едва ли не ме боли от липсата му. Ще се чуваме/виждаме по Скайп, ще си говорим всеки ден и... някакси не мога да си представя лятото без него. А ходим от зимата. Имам много приятели и приятелки, с които ще си изкарвам чудесно, обаче се чувствам малко по-сама.
Ще си чакаме мъжете заедно![]()
С моя на 2 пъти не се бяхме виждали по 2 месеца и единият път знаех, че е в болница, ама наште не ме пускаха да отида, а и той не искаше да го гледам болен. сега и 2 секунди без него са ми мъка де, ама това е друга тема. нямахме много пари за телефони, чатехме си по 2-3 часа на всеки 2 седимици и си пишехме писма поне по 1 всяка седмица. бях свикнала с тази мисъл. важното е да има какво да броиш. както казва майка ми-броените дни бързо минават. и като казах майка ми-тя е чакала бща ми 2 години в казармата и прз това време не са се виждали или чували по телефона 18 месеца!!!!! само писма. А виж ги сега-31 години брак, 2 дъщери, 1 зет и 1 кандидат-зет![]()
Олееееее![]()
![]()
Моя приятел днеска замина на 300 км....
![]()
![]()
Просто нз.,..не мога да дишам,плача нз нз ..не мога да говоря,незнам как ще издържа
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам при него Господи
![]()
Днеска ми се обади 100 пъти и просто усетих,че и той не може без мен...мисли само за мен,просто нз искам гооооооооооооооооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
malko_sladur4e koga 6te si idva pak pri teb
6te kaja,4e dosta vi zavijdam na vsi4ki,za6toto tova sa 4 meseca i posle 6te ste zaedno.
az avgust zaminavam za USA da u4a tam.to4no sled kato bqh polojila ujasni usiliq i postignah me4tata si se vliubih.![]()
![]()
umiram pri misalta,4e 6te sam tolkova dale4e i nqma da imam vazmojnostta da go pregarna i da go dokosna.i dvamata mn se obi4ame i ne mislq 4e 6te zahvarlim tazi prekrasna vrazka za nqkakav flirt.ujasno e.az zaminavam,no sarceto mi ostava tuk.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i vse pak sam optimist,moje bi za6toto drugo ne mi ostava![]()
![]()
.....
a po temata sas sigurnost ni6to nqma da te izlekuva ot lipsata i bolkata,za6toto negovoto prisastvie do teb sega ne moje da bade zamesteno,no az sam sigurna 4e 6te se spravi6,kakto ti tak ai vsi4ki,koito se obi4at istinski.vse pak ako liubovta e istinska nqma granici!tezi 4 meseca 6te napravqt vrazkata vi o6te po-prekrasna.....
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick