.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от shmekera
    OH MY GOD.. Всички временни татуировки се правят с къна.
    Най-хубавата е Къна Henna. Можете да си я поръчате от тук:

http://www.magazinche.com/item.php?itemid=743
    Еми да
    Само дето къната не се казва Henna.
    Просто на бурканчето пише Henna Tatoo, което означава временна татуировка Иначе един приятел рисува и рисува точно с такава къна, каквато си постнал ти

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Sofiya
    Здравейте, аз продавам пълен комплект за направа на временни татуировки с къна.Комплекта включва: Каталог с над 500 модела,консумативи и прибори за правене на татуировки и 50 гр. къна./за около 100 татуса/. Целия комплект струва 60 лв. 0887687647 Димитър

Град
    Sofiya
    http://bg-bg.facebook.com/pages/Къна...09727969060364

За всякакви въпроси свързани с къна за временни татуировки dimitarbaharov@abv.bg или skype : dimitarbaharov

Значи от indian point мога да си купя. А дали има в другия индийски магазин Lokah на ул. "Граф Игнатиев" 38?? А принципно каната се продава на прах и трябва да се разреди с нещо за да стане разтвора с който се рисува.. някой има ли идея с какво?
    искаМ дА бъДа вЪздУха....зА дА не мОЖеш бЕз мЕн...иСкаМ дА бъДа сЛъНцЕто....зА да сЪм вЪв всЕки тВоЙ деН

Дам хубаво Ама все пак няква идея да имате кат си купиш тая къна какво ПО То4Но тръбва да правиш с нея??

Намерих Кана за временни Tattoos в един online магазин... проблемът е, че количеството и ш най- малката разфасовка(40грама- 55лв) е много гоямо. Ако някой иска да си го разделим- тоест 20грама за 25. лв да пише skype:antila0852

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си