- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кана за татуировки? От къде?
Еми даПървоначално написано от shmekera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само дето къната не се казва Henna.
Просто на бурканчето пише Henna Tatoo, което означава временна татуировкаИначе един приятел рисува и рисува точно с такава къна, каквато си постнал ти
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Здравейте, аз продавам пълен комплект за направа на временни татуировки с къна.Комплекта включва: Каталог с над 500 модела,консумативи и прибори за правене на татуировки и 50 гр. къна./за около 100 татуса/. Целия комплект струва 60 лв. 0887687647 Димитър
http://bg-bg.facebook.com/pages/Къна...09727969060364
За всякакви въпроси свързани с къна за временни татуировки dimitarbaharov@abv.bg или skype : dimitarbaharov
Значи от indian point мога да си купя. А дали има в другия индийски магазин Lokah на ул. "Граф Игнатиев" 38?? А принципно каната се продава на прах и трябва да се разреди с нещо за да стане разтвора с който се рисува.. някой има ли идея с какво?
искаМ дА бъДа вЪздУха....зА дА не мОЖеш бЕз мЕн...иСкаМ дА бъДа сЛъНцЕто....зА да сЪм вЪв всЕки тВоЙ деН
Дам хубаво Ама все пак няква идея да имате кат си купиш тая къна какво ПО То4Но тръбва да правиш с нея??
Намерих Кана за временни Tattoos в един online магазин... проблемът е, че количеството и ш най- малката разфасовка(40грама- 55лв) е много гоямо. Ако някой иска да си го разделим- тоест 20грама за 25. лв да пишеskype:antila0852