- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кана за татуировки? От къде?
Аз попринцип си правя сама татуси с къна и ствата срванително хубаво....та ви предлагам вместод ад обикаляте магазините за индисска къна за рисуване просто вземете един що годе хубав фулмастер и го топнете в къната (за кос 1,20 струва) ефектът е наистина мн добър, на мен такава ми издържа около 1 2 седмици (редовно къпане)![]()
![]()
http://bg-bg.facebook.com/pages/Къна...09727969060364
За всякакви въпроси свързани с къна за временни татуировки dimitarbaharov@abv.bg или skype : dimitarbaharov
Значи от indian point мога да си купя. А дали има в другия индийски магазин Lokah на ул. "Граф Игнатиев" 38?? А принципно каната се продава на прах и трябва да се разреди с нещо за да стане разтвора с който се рисува.. някой има ли идея с какво?
искаМ дА бъДа вЪздУха....зА дА не мОЖеш бЕз мЕн...иСкаМ дА бъДа сЛъНцЕто....зА да сЪм вЪв всЕки тВоЙ деН
Намерих Кана за временни Tattoos в един online магазин... проблемът е, че количеството и ш най- малката разфасовка(40грама- 55лв) е много гоямо. Ако някой иска да си го разделим- тоест 20грама за 25. лв да пишеskype:antila0852