- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Koга започнахте да си перете дрехите?
da naistina az ne gi pera,no ne 6toto sam nekudurnaПървоначално написано от denislav.92
a 6toto imam pari v izli6ak
![]()
![]()
i si naemam xora za rabotite
![]()
dokato ty sigurno si nqkakuv bedniqk
![]()
Абе ти си СУПЕР ТЪПо СЪЩЕСТВО! некфо такова... заблудено ... абе уфсъПървоначално написано от krasivata_luvica
Как може да делиш е така хората ... И На кой подяволите му пука колко пари имаш?!?!
По темата: ами ... пускам пералнята сравнително често.На ръка се научих да пера ,когато бях на 6 -7 и ми беше мн забавно![]()
Поздрави![]()
Мама и от време на време и аз.Първоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
\Първоначално написано от Axel_f
/
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз от 13 ревдовно си пера дрехите. И на ръка и в пералнята. Не е голям келипир.. пък и е малко тъпо да не мога да си изпера парцалите - да не съм гърбававсе пак майките не са ни прислужници, а ние само да паразитираме вкъщи
![]()
Razlichna sam! Ne banalna! Idealna sam, ne che sym nahalna. Ne mojesh da me imash, ne che se naduvam - skromna sam! Ot vsichki jeni, koito iskash nai-skypo struvam!
az sam m i nikoga nqma da pera...tva si e rabota na peralnqta,kakvo piatete koi pere,samo puskate edno kop4e i .........az moga da pera![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Това е работа на майка ми,аз гладя и чистя.
<3 ^^
ot malka tva mi be6e lubimoto zanimanie...
sega..puskam peralnqta....![]()
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хаха и при мен е така. Та аз дори и пералнята не знам как се пуска.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Не ги пера.Пере ги пералнята най-често,в краен случай мамаЗнам как се пуска и спира,но да я пускам с прахове и глупости....неее
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
hah,da ne sam luda da pera.pak i za kfo da se morq sled kato si imame peralnq btw dori neznam kak se puska.
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
И аз незнам как се пускаПървоначално написано от Nicole_Richie
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
На 7, бях на лагер и ми се наложи.
amii nau4ih se da si pera sama drehite kogato ustanovih 4e maika mi ne se se6ta da pusne peralnq i si gi prah na ryka bila sym na 10 nqkyde i sa ve4e az puskam peralnqta v nas ama ne gladq!!!![]()
То4но такаПървоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Впрочем част от дрехите ми ги пере пералнята, другата част аз си ги пера на ръка ако са нацапани по-сериозно с нещо, по фина материя са или пък ми е дошла музата за ръчно пране.Да си пера дрешките са научих на 11 години.
пералнята ги пере![]()
The pain is undividable part of the life.
пералнята си знае работата ...
~cLose t0 yoU~
Пералнята пере бе...натискам едно копче и почва да пере, а после мама простира![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип мога да пера на ръка от 11-12-годишна, но го правя рядко. А пералнята едва преди няколко седмици се опитах да я пусна за първи път и резултатът беше, че наводних кухнятаСкоро ще трябва да сменяме паркета..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ТАМ-ПЕРЕ,ТУК-ПЕРЕ...Абе не е мое задължение да пускам пералнята)
Първоначално написано от Ollas
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!