- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Koга започнахте да си перете дрехите?
Хаха дрехите ги пере пералната.Иначе един път си изпрах дрехите в село баба ми ме накара защото бяха паднала и бяха позеленяли от трева и кал.Бях на 9 и това е бил първият и последен път в който съм прала.изклъочвам когато си пера банския ако съм на море защото неможе да се пере в перална.Иначе мога да пере просто не обичам
nie imame peralnq oba4e kak se puska,ko se pravi - ubiite te me - neznam![]()
МИ АЗ НЕМОГА ДА ПЕРА..........ЗАщОТО НЯМАМ НИКАКВО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИБЕРА , ТА КАМУЛИ ДА ПЕРА
аве хора за кво са пералните?
![]()
никой не пере на ръка вси4ки пускаме в пералнята!
рядко така си изпирам някоя дреха на ръка която може да се оцвети,или ми трябва спешно!![]()
мога...да пера, но защо да го правя като имаме пералня...а колкото до гладенето докато се усетя и гаджето на баща ми ве4е ми е направила дрехите гладки като врата![]()
мамито ги пере е не точно де ама тя пуска пералня тя ги глади абе общо зето аз съм като на хотел,ама да не помислите че съм чак толкоз разглезена и аз фащам ютията някой път![]()
Да бе сега съм тръгнала да пераПералнята пере,после има кой да простира и всичко си е ОК \
/
Ми аз с пералнята не се разбирам.Не мога да схвана как става тая работа(прането и пускането й!).А когато ми се наложи да пера-на ръце.
Първоначално написано от Verminaard
+1 ех тази пералня...колко помага![]()
![]()
to4noПървоначално написано от Verminaard
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ponqkoga pera na ruka, nqkoi bluzi koito sa poooo- krehki si gi pera na ruka
tva lqto ne si bqh v ku6ti cqlo lqto i se nalaga6e da pera vsi4ko na ruka![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
От малка пускам пералнята в нас. Има и неща, които пера на ръка, заради материята. Да кажем 9-10 год.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
МАМА МИ ГИ ПЕРЕ, а защо няма гаджето ми ги пере или съпругата![]()
същотоПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Все едно описваш мето семейство,естествено не е кой знае каква философия да се пусне пералнята ама нещо не ми се занимаваПървоначално написано от Whisskas
![]()
аз съм 91 - момче и се пера сам примерно кат сам някаде на лагер или насело кат я няма мама ;Р иначе през другото време само тя пере, иначе ми е показвала как се пуска тази машина и съм наясно ако ми се наложи мога а се упераама мама като че ли по-честичко ми връчва прахосмукачката
)
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-
Повече ми се случва да простирам от колкото да пера или отделям прането по цвят.Иначе,когато бях малка за наказание,ако съм направила някоя беля майка ми ми отделяше всичките чорапи на куп и ме караше да си ги пера самичка.Май от 3-ти 4-ти клас се случваше това.Вземаше ми се ума,ако се съберат 7,8 чифта и някой друг чаропогащник![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
аз пък миналата седмица се научих да пускам пералня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко бе ... аз още не мога.Първоначално написано от namina
Последния път съсипах 3 чифта дънки и 2 блузи.
Кво да напрайм ?!? Не всеки е сръчен...
Just_say_no ти си от мойта партийка тогава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЙеЙ ... Чуфствам се спецялна.Първоначално написано от namina
![]()
ami vse oshte maika mi se zanimava s praneto,az prosto si gi ostavqm v kosha za prane i poveche ne se zanimavam
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
абе не си ли чувала за пералня ?!![]()
Не ги пера аз...пералнята го прави.Цък,цък и готово.Но пред наще се прая,че не знам как се бачка с пералнятаСъбираме с дрехите в кош и мама или тате ги пускат да се перат,но когато имам спешна нужда от нещо,което е мръсно си го изпирам на ръка
![]()
Walk go home boy...